8. april 2020
Dalby-keeper Nickals Damø er ikke helt tilfreds i denne situation, men han forsøger generelt at holde gejsten oppe trods de vedvarende nederlag til 2. divisions bundprop. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Dalby-keeper Nickals Damø er ikke helt tilfreds i denne situation, men han forsøger generelt at holde gejsten oppe trods de vedvarende nederlag til 2. divisions bundprop. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 322 dage uden sejrssang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

322 dage uden sejrssang
Sport Sjællandske - 26. januar 2020 kl. 19:14
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dalby har fortsat ikke vundet en kamp i denne sæson. Det faktum blev der ikke ændret på, da TMS Ringsteds andethold kunne rejse hjem med en sikker sejr i sportstasken. Dermed skal man fortsat tilbage til den 10 marts 2019 for at finde seneste divisionssejr til Dalby. Dengang blev Korsør Tårnborg besejret 27-23 på udebane. Omregnet i dage var det søndag 322 dage siden.

Cifrene kom til at lyde på 21-29, men selve kampen var ikke specielt interessant. Kampforløbet lignede noget, man har set før fra Dalbys side i denne sæson. En fin første halvleg blev fulgt op af kæmpe problemer i anden halvdel af kampen.

Ved pausen var TMS foran med 14-10, og det endda med Tobias Gravesen skadet på sidelinjen. Backen måtte humpe ud med efter et ubehageligt vrid i den ene fod 12 minutter inde i forestillingen. TMS var bedre. Det var åbenlyst, og den tidligere Dalby-træner Claus Vinding kunne fra sin fremskudte position i TMS' 5-1-forsvar lægge et godt pres på et ofte tandløst og tempoforladt Dalby-angreb. Efter pausen havde TMS stort set patent på at få netmaskerne til at bevæge sig i det første kvarter.

Dalby-målmand Nicklas Damø var i denne periode eneste mand til at holde fanen højt hos hjemmeholdet, mens gæsterne fra TMS havde sig en hyggelig eftermiddag på halgulvet i Dalby.

Til sidst mistede også Damø pusten, og han kunne frustreret men stadig tændt tage plads på bænken og se de sidste minutter.

Nicklas Damø er sat på lidt af en uriaspost i målet, hvor han ofte bliver overladt til en mod en-situationer med en kontraløbende modstander. I det hele taget er det nok ikke verdens sjoveste opgave at stå på mål for Dalbys sejrsløse divisionshold.


Dalby har fortsat deres første sejrssang til gode i denne sæson. Foto: Jens Wollesen

- Det er hårdt, men vi må bare løfte i flok. Nogle gange er det forsvaret, der gør en god målmand, og andre gange er det målmanden, der gør et godt forsvar, men vi er sjældent i stand til at være gode på samme tid, og det ville ellers pynte på det, siger Nicklas Damø.

Dalby-keeperen er helt må på betingelserne for at være en del af holdet i denne sæson. Han og holdkammeraterne tager det hele med oprejst pande, selvom det ikke altid er lige sjovt.

- Hvis ikke motivationen er der, så skal man jo ikke spille på holdet. Vi løfter i flok, og alle ved, at det her er et ungt hold, så vi har stadig meget at lære, men vi hænger i, siger Nicklas Damø.

Han tror fuldt og fast på, at Dalby nok skal få hevet en sejr i hus inden sæsonen er omme.

- Jeg vil ikke give nogen garanti. Det er jo kun brødristere, der er garanti på i denne verden. Men jeg vil dog sige, at jeg tror, at vi nok skal få en sejr i denne sæson, siger Nicklas Damø, der i hvert fald ikke har mistet det gode humør trods 322 dage uden en sejrssang fra Dalby efter en divisionskamp.