26. maj 2020
Det ser ud til, at Rasmus Søe og Slagelse B&I får muligheden for at spille om det, når 2. division efter planen går i gang igen. Dog i en meget forkortet udgave. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Det ser ud til, at Rasmus Søe og Slagelse B&I får muligheden for at spille om det, når 2. division efter planen går i gang igen. Dog i en meget forkortet udgave. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 2. division går direkte i slutspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. division går direkte i slutspil
Sport Sjællandske - 18. maj 2020 kl. 17:42
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodboldens 2. division går direkte i slutspil og stillingen i grundspillet fastfryses.

Det blev resultatet af mandagens møde i Divisionsforeningen, som i en pressemeddelelse fortæller, at første runde er sat til senest onsdag 17. juni, hvis myndighederne ellers giver grønt lys.

Dermed ser det sort ud for »de røde« fra Slagelse B&I, der til gengæld nu får muligheden for at spille sig til en ny sæson i 2. division.

Vestsjællænderne er næstsidst i grundspillet og tager deres 13 point med over i nedrykningsspillet, hvor de skal møde de seks hold fra vestkredsen. Det bliver til tre hjemme- og tre udekampe.

Sæsonen afsluttes efter planen den 5. juli efter seks spillerunder og fem hold rykker ud.

- Hvis 2. division ikke bliver en del af genåbnings fase 3 (senest fra 8. juni), slutter sæsonen uden yderligere kampe, lyder det fra Divisionsforeningen.

Slagelse B&I var i fredags gået sammen med syv andre klubber om en opfordring om at aflyse 2. division og neutralisere stillingen, men det sker altså ikke.

Vestsjællænderne skal i nedrykningsspillet møde Vejgaard, Ringkøbing, FC Sydvest, VSK Århus, Dalum og Næsby.

I oprykningsspillet skal der findes én oprykker og her har FC Helsingør seks point ned til Aarhus Fremad.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?