27. juni 2019
Oskar Madsen (i midten) fejrede sin 19 års fødselsdag med en sejr over Ishøj - formentlig. I hvert fald var VK Vestsjælland foran 2-1 i sæt og 18-12 i fjerde ved avisens deadline. Foto: Christina Hesselholt
Oskar Madsen (i midten) fejrede sin 19 års fødselsdag med en sejr over Ishøj - formentlig. I hvert fald var VK Vestsjælland foran 2-1 i sæt og 18-12 i fjerde ved avisens deadline. Foto: Christina Hesselholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volley-herrer overvandt dårlig start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volley-herrer overvandt dårlig start
Sport SJ - 17. januar 2019 kl. 22:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

ormalt er det godt fyldt på tilskuerpladserne, når VK Vestsjællands herrer spiller hjemmekampe i Volleyligaen, men torsdag aften var det stort set kun en flok elever fra Gørlev Idrætsefterskole, der havde vundet vej til Korsørhallen.

arrow Læs også: »The Comeback Kids« slog til igen

Resten af det sædvanlige publikum valgte måske VM-håndboldkampen mellem Danmark og Norge i stedet, og længe var der også tvivl om, om modstanderne fra Ishøj overhovedet ville dukke op.

22 minutter før den programsatte kampstart trissede gæsterne dog ind af døren og gik i gang med opvarmningen.

Trods den sene ankomst var Ishøj-spillerne dog klar fra start og vandt første sæt med 25-21 - måske godt hjulpet af lidt forsinket kampstart på grund af kvindernes ligakamp forinden.

Fra starten af andet sæt var VKV'erne også klar til kamp og bragte dig hurtigt foran 17-10.

Et rødt kort til en Ishøj-spiller for protester gav VK Vestsjælland endnu et point til 18-10, men det var slet ikke slut med disciplinære straffe til gæsterne.

Fødselsdagsbarnet Oskar Madsen fik chancen for at serve tredje sæt hjem til VKV ved 24-15, men Ishøj overlevede angrebet fra den 19-årige landsholdsspiller og reducerede til 24-16 - kun for at brokke sig til endnu et rødt kort, og så gik sættet til vestsjællænderne med 25-16.

I tredje sæt dominerede hjemmeholdet fortsat og bragte sig foran 16-10, inden kampen blev ramt af en længere afbrydelse på grund af »rod i regnskaberne« ved dommerbordet.

Inden spillet blev genoptaget vankede der både både et rødt og et gult kort til Ishøj, og kort efter stod værterne med en føring på 24-14 og hele 10 sætbolde.

Kalle Madsen smashede den fjerde af slagsen i gulvet til25-17, og så var det bare tilbage for VKV'erne at gøre arbejdet færdigt i fire sæt.

Det lod der ikke til at være de store problemer ved, for det blev hurtigt 6-0 og 16-6, inden det hele blev afgjort af en fejlserv til 25-16.

arrow Unge Madsen afgjorde gyserkamp
19. januar 2019 kl. 20:04 Opdateret: kl. 20:04