7. juni 2020
Jordan Mathews og holdkammeraterne har noget at revanchere i mandagens DM-semifinale mod Horsens, der vandt den første af fem mulige semifinalekampe. Foto: Simon Ydesen
Jordan Mathews og holdkammeraterne har noget at revanchere i mandagens DM-semifinale mod Horsens, der vandt den første af fem mulige semifinalekampe. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vitalt at vinde hjemmekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vitalt at vinde hjemmekamp
Sport Sjællandske - 15. april 2019 kl. 06:15
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en bedst af fem-kamps-serie i basketligaens slutspil er det kun sket én gang tidligere, at et hold er kommet tilbage efter at have været bagud med 0-2.

Det var sidste år, da Bakken Bears strammede skruen og endte med at vende 0-2 til 3-2 i DM-semifinaleserien mod Team FOG Næstved.

Lige nu er er Team FOG Næstved i fare for at stille sig selv i en tilsvarende svær situation. Det vil blive tilfældet, hvis sydsjællænderne taber mandagens aftenkamp hjemme i Arena Næstved til Horsens. I så fald vil man være bagud 0-2 og altså blot en enkelt kamp fra at måtte vinke farvel til finaledrømmen.

- Vi skal barbere nogle af de fejl og dårlige beslutninger væk fra kampen. Det er fejl set over en bred vifte. Der er ikke et enkelt område, som falder helt igennem. Det er over en bred kam, at vi skal blive bedre. Det er jo ikke vind-eller-forsvind for os, men det er naturligvis en kamp, som vi meget gerne skal vinde, siger Næstved-træner, Chris Gillet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?