24. oktober 2019
Team FOG Næstved tabte 78-83 til Bakken Bears efter en spændende kamp. Det betyder, at semifinaleserien nu skal afgøres på mandag i en femte kamp i Aarhus.
gallery icon

Se billedserie

Team FOG Næstved tabte 78-83 til Bakken Bears efter en spændende kamp. Det betyder, at semifinaleserien nu skal afgøres på mandag i en femte kamp i Aarhus.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Kæmpe skuffelse i Team FOG-lejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Kæmpe skuffelse i Team FOG-lejren
Opdateret 21. april 2018 kl. 00:02
Sport Sjællandske - 20. april 2018 kl. 21:58
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ansigtsudtrykket var ikke til at tage fejl af hos Team FOG Næstveds Mathias Bak Christensen, da nederlaget på 78-83 var en realitet i den fjerde DM-semifinale mod Bakken Bears.

Forud var gået en kamp, som var bølget frem og tilabge. Fra at have været nede med 71-54, kæmpede Team FOG sig tilbage foran et rekordstort publikum i Arena Næstved. Tagkonstruktionen blev testet, da Team FOG Næstved tilkæmpede sig bolden nede med 74-75. Troy Franklin var tæt på bringe sydsjællænderne foran, men hans forsøg blev blokeret, og så gik gassen af den lokale comebackballon, der i stedet fusede ud og endte med et skuffende nederlag.

- Jeg tror aldrig, jeg har været så skuffet efter en kamp, som jeg er lige nu. Det er helt vildt, siger Mathias Bak Christensen.

Han måtte sande, at det var meget tæt på, at man havde sikret sig adgang til en historisk DM-finale.

- Det var stort at spille i den her fantastiske ramme, men lige nu er jeg bare skuffet. Vi var jo meget tæt på, og jeg var sikker på, at vi kunne lave comebacket, da der var kort tid tilbage af kampen, siger Mathias Bak Christensen. Nu må han og holdkammeraterne ud i en afgørende kamp fem på mandag i Aarhus.

- Det giver trods alt noget tro på tingene, at vi har vundet en kamp i Aarhus i den her serie, siger Mathias Bak Christensen.