19. september 2019
Oskar Madsen spillede sig op efter en lidt sløv start og blev topscorer med 21 point, men alligevel tabte VK Vestsjælland hjemmekampen mod Nordenskov. Foto: Thomas Olsen
Oskar Madsen spillede sig op efter en lidt sløv start og blev topscorer med 21 point, men alligevel tabte VK Vestsjælland hjemmekampen mod Nordenskov. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VK Vestsjælland tabte fifty-fifty kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VK Vestsjælland tabte fifty-fifty kamp
Sport Sjællandske - 24. marts 2019 kl. 22:01
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I VK Vestsjællands første kvartfinale mod Hvidovre var den gal med modtagningerne, og i returkampen var der vrøvl med serverne.

Til gengæld virkede begge dele fint, da VKV'erne søndag havde besøg af Nordenskov i den første kamp om placeringerne fra fem til otte i Volleyligaen.

Det ændrede bare ikke på, at gæsterne alligevel vandt med 3-2 i Korsørhallen.

- Det var en god slutspilskamp, hvor begge hold spillede godt. Sidst vi mødte dem i Korsør, var de bare bedre end os, men i dag var det en helt lige kamp, som kunne være gået begge veje. Det var fifty-fifty, siger VKV's libero Kim Buchwald

VK Vestsjælland var foran 2-1 i sæt, men Nordenskov fik udlignet ved at vinde fjerde sæt 25-23. Og dermed skulle de to hold ud i et afgørende femte sæt.

Her trak gæsterne fra allerede i begyndelsen af sættet og holdt forspringet helt frem til slutresultatet 15-11.

- Vi får angrebet for dårligt i begyndelsen af sættet og får ikke lagt pres nok på dem. Og så træder Tom Heptinstall pludselig i karakter og scorer fem point for dem i femte sæt. Ham havde vi ellers haft godt styr på, så det havde vi ikke lige set komme, siger Kim Buchwald.

Onsdag aften mødes de to hold igen i Helle Hallen i sydvestjyske Vrenderup. Sidst VKV'erne var på de kanter vandt de 3-1 i sæt, og der er brug for en ny sejr, hvis holdet skal fremtvinge en afgørende tredje kamp på hjemmebane på søndag.