17. oktober 2019
Tobias Christensen og Næstved måtte nøjes med 0-0 efter en kamp, der havde chancer til mere.
Tobias Christensen og Næstved måtte nøjes med 0-0 efter en kamp, der havde chancer til mere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uforløst nulløsning i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uforløst nulløsning i Næstved
Sport Sjællandske - 24. april 2019 kl. 19:22
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis og hvis og hvis. Næstveds fans har indtil onsdagens udsatte kamp mod Fremad Amager gået rundt med håbet om, at den udsatte kamp mod amagerkanerne kunne kaste tre point af sig, hvilket ville have sendt Næstved på omgangshøjde med både Viborg og Silkeborg i toppen af 1. division. Med onsdagens 0-0-resultat er Næstved kun helt på omgangshøjde hvad angår antal spillede kampe. Pointmæssigt er man to point efter de to jyske favoritter.

Næstved havde ellers mulighederne til at sikre sig alle tre point. I en kamp der langt hen ad vejen virkede lidt energiforladt var Næstved i flere omgange tæt på at sikre sig alle tre point i en spændende slutfase.

Næstved-træner Michael Hemmingsen havde valgt at bringe den brasilianske angriber Raffaelson fra start, men det var først, da Ahmed Hassan, Mathias Andersen og særligt Christoffer Boateng blev skiftet ind, at Næstved for alvor kom i gang offensivt.

Boateng, Jesper Christiansen og Mathias Andersen fik alle store chancer for at afgøre kampen til Næstveds fordel i slutfasen, men det blev ved lige ved og næsten for Næstved-spillerne, der skuffede måtte konstatere, at det kun blev til 0-0 i en kamp, der havde potentialet til at kaste en sejr af sig.