15. december 2018
Finnur Justinussen sørgede for Næstveds ene mål allerede efter ét minut. Det var dog ikke nok til den sjette sejr i træk, da Kjellerup fik udlignet efter pausen. Foto: Hans Jørgen Johansen
Finnur Justinussen sørgede for Næstveds ene mål allerede efter ét minut. Det var dog ikke nok til den sjette sejr i træk, da Kjellerup fik udlignet efter pausen. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uafgjort i intenst topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uafgjort i intenst topopgør
Sport SJ - 16. maj 2018 kl. 20:20
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fem sejre i træk gik den ikke længere for Næstveds 2. divisionshold. Rækkens nummer to måtte »nøjes« med 1-1 hjemme mod rækkens nummer tre, Kjellerup, der viste sig som en pæn stor mundfuld og klart det bedste hold, sydsjællænderne har mødt her i foråret.

arrow Læs også: Nu gælder det: Næstved skal i 1. division igen

Det var dog Næstved, der startede bedst, da Finnur Justinussen efter lige akkurat ét minuts spil iskoldt bragte hjemmeholdet foran.

Det var noget, de godt 1.300 tilskuere kunne lide, men Kjellerup kom sig hurtigt over chokstarten.

De gulblusede midtjyder var farlige på lange indkast, hvor Næstved havde meget svært ved at få ekspederet boldene ud af farezonen.

Det var også på et sådan, at udligningen kom efter en lille times spil. Et langt indkast fra højre side blev ikke clearet ordentligt, bolden røg ud i feltet til Malthe Dahl Overgaard, der halvt liggende fik sparket bolden ind bag en ellers velspillende Jacob Pryts Larsen i Næstveds mål.

Der var yderligere chancer til begge hold i begge ender, enddog ret så store, men det blev ved uafgjort i det intense topopgør.

Næstved er dermed stadig fem point foran netop Kjellerup med fire runder tilbage. Til gengæld betød Kjellerups pointtab, at Hvidovre med sejr over Middelfart definitivt sikrede sig oprykning til 1. division.