14. oktober 2019
Næstved/Herlufsholms Jacob Zøhner var slet ikke til at styre i første halvleg af udekampen mod Stadion. Foto: Jens Wollesen
Næstved/Herlufsholms Jacob Zøhner var slet ikke til at styre i første halvleg af udekampen mod Stadion. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredjepladsen kom med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredjepladsen kom med hjem
Sport Sjællandske - 11. januar 2019 kl. 21:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efterårets hjemmekamp mod Stadion, fightede Næstved/Herlufsholms 2. divisionshold sig til en kneben sejr på ét mål, og resultatet var det samme, da de mødtes i en træningskamp omkring årsskiftet. Så der var lagt op til en tæt kamp om tredjepladsen, da de to tørnede sammen igen fredag aften i Brønshøj.

Det blev det bare ikke.
Sydsjællænderne bragede nemlig afsted fra første fløjt og blandt andet takket være en veloplagt Jacob Zøhner kunne gæsterne gå til pause med en fortjent føring på 15-9.

Bagspilleren scorede fem mål på et lille kvarter i første halvleg, men efter pausen blev det kun til to scoringer, så han blev overhalet af både Nicklas Færgegaard og højrefløjen Oliver Romme, der blev sit holds topscorer med otte mål.

- Han scorede på fem straffekast og brændte ikke et eneste, siger Næstved/Herlufsholms træner Tomas Laursen, der kunne glæde sig over sæsonens bedste indsats hele vejen rundt - og en sejr på 30-22.

- Vi spiller fandeme en flot kamp, og jeg kunne ikke ønske mig det bedre. Vi får Stadion til at se dårlige ud, og det var sæsonens bedste i begge ender, siger Tomas Laursen.