20. oktober 2019
Caspar Jalili Mikkelsen fra Karrebæksminde var flyvende ved DM, hvor han vandt i tre rækker. Her ses han øverst på podiet i singlerækken. Foto: DTF
Caspar Jalili Mikkelsen fra Karrebæksminde var flyvende ved DM, hvor han vandt i tre rækker. Her ses han øverst på podiet i singlerækken. Foto: DTF
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre DM-titler på én dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre DM-titler på én dag
Sport Sjællandske - 11. juli 2019 kl. 16:19
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I disse dage er der Wimbledon, hvor Holger Rune meget naturligt har tiltrukket sig en del interesse og omtale som det næste store danske tennisnavn.

Hvis alt går godt, så kan man om få år se et lokalt sydsjællandsk tennistalent til en junior Grand Slam.

15-årige Caspar Jalili Mikkelsen fra Karrebæksminde viste i hvert fald, at han har noget potentiale, da han vandt tre DM-titler ved ungdoms-DM i tennis.

- Jeg er ret tilfreds med, at det blev til tre titler. Det var lidt som forventet og håbet. Det eneste jeg ærgrer mig over er, at min finalemodstander i singlerækken måtte trække sig. Jeg har en klar fornemmelse af, at jeg også ville have vundet singlefinalen, hvis vi havde spillet den, siger Caspar Jalili Mikkelsen.

Dermed ikke sagt, at det var en nem vej til the treble for Karrebæksminde-teenageren.

- Jeg havde en fornemmelse af, at jeg kunne vinde alle tre rækker, men det var også et mentalt spørgsmål. Jeg skulle holde fokus på hver enkelt kamp, og det var sådan set den største udfordring, siger Caspar Jalili Mikkelsen.

Det er dog ikke kun hovedet, der er lidt brugt efter så mange kampe på få dage.

- Stængerne er også lidt ømme. Jeg havde trænet relativt hårdt op til DM, så formen var god, og jeg var klar på belastningen, men det var alligevel ret krævende med alle de kampe, siger Caspar Jalili Mikkelsen.

Den succesfulde tennisspiller er ikke i tvivl om, hvilken af de tre titler, der tæller mest.

- Jeg er gladest for singletitlen. Jeg har haft en klar ambition om at vinde den her singletitel, så det er etmål på vejen, jeg kan krydse af, siger Caspar Jalili Mikkelsen.

I den nærmeste fremtid venter turneringer i Holland og Tyskland.