18. november 2019
Næstved-direktør Peter Nielsen er i gang med forhandlingerne i forhold til at finde den nye cheftræner i Næstved, men han lader sig ikke stresse af, at klubbens førsteholdstrup har første træningsdag på mandag. Foto: Simon Ydesen
Næstved-direktør Peter Nielsen er i gang med forhandlingerne i forhold til at finde den nye cheftræner i Næstved, men han lader sig ikke stresse af, at klubbens førsteholdstrup har første træningsdag på mandag. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træner-jagt: Næstved-direktør har is i maven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner-jagt: Næstved-direktør har is i maven
Sport Sjællandske - 13. juni 2019 kl. 23:04
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved har endnu ikke en cheftræner på plads, men det tager direktør Peter Nielsen med ophøjet sindsro, selvom der er træningsstart på mandag.

Den første melding gik på, at et trænerteam skulle præsenteres i midten af denne uge, men den tidsfrist er for længst passeret, så spørgsmålet er, hvornår Næstved Boldklub kan præsentere en ny cheftræner med dertilhørende trænerteam.

- Vi forhandler til flere sider lige nu. Bolden ligger lidt hos os, så må vi finde ud af, hvad vi vælger. Der er flere muligheder i spil, så det handler om, at vi finder den helt rigtige løsning, siger Peter Nielsen.

Han tager situationen meget roligt med tanke på, at spillertruppen møder ind fra ferie igen på mandag.

- Det skal siges, at den første uge ikke for alvor bliver en traditionel træningsuge, så det er ikke afgørende, at vi har en cheftræner på plads til på mandag. Det vil naturligvis være at foretrække, men hvis ikke vi er helt på plads med trænerteamet, så går det nok. Den første uge vil være præget af mange prøvespillere og ungdomsspillere fra vores egen talentafdeling, som skal træne med. Her vil vi under alle omstændigheder have en masse trænere, der er med til træningerne, så det skal nok køre som planlagt, siger Peter Nielsen.

- Jeg har is i maven i forhold til at finde den rette træner. Jeg er med på, at vi også arbejder under et tidspres, men det er ikke sådan, at vi bare stresser en løsning igennem. Det skal være den rigtige løsning, vi ender op med, siger Peter Nielsen.