21. maj 2019
Mathias Bak Christensen glæder sig til at prøve kræfter med Værløse.
Mathias Bak Christensen glæder sig til at prøve kræfter med Værløse.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere Team FOG-talent gør ligacomeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere Team FOG-talent gør ligacomeback
Sport SJ - 15. december 2018 kl. 07:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det tidligere Team FOG Næstved-talent Mathias Bak Christensen valgte få dage inden sæsonpremieren at takke af i netop Team FOG Næstved. Spilleglæden og lysten til at bruge så meget tid på sporten var væk. Den skulle han genfinde på et lavere niveau. I første omgang gik turen derfor til Falcon i 1.division, hvor han fik mulighed for at hygge sig og genfinde lysten til at spille basketball. Der skulle dog ikke gå ret lang tid, før Mathias Bak Christensen fandt ud af, at han ikke er færdig som ligaspiller.

Allerede inden han valgte at skifte til Falcon var en række ligaklubber ude med snøren efter den fysisk stærke sydsjællænder, der bor og læser i København.

Dengang fik Wolfpack, Værløse og Stevnsgade alle det svar, at Mathias Bak Christensen ikke var klar til at tørne ud for en anden ligaklub. Den holdning har nu ændret sig, og derfor er Mathias Bak Christensen blevet enig med Værløse om en aftale for resten af sæsonen.

- Jeg fandt ret hurtigt ud af, at jeg gerne ville lidt mere, end at hygge mig i Falcon. Jeg nåede at spille to kampe for dem, så det var ikke fordi, det tog så lang tid at genfinde lysten til ligabasket, siger Mathias Bak Christensen.

I Værløse bliver Mathias Bak Christensen del af en meget talentfuld trup, hvor en anden tidligere Team FOG Næstved-spiller Philip Kold også slår sine folder.

- Jeg snakkede en del med Philip om, hvordan det var i klubben, og han havde kun gode ting at sige, siger Mathias Bak Christensen.

Derfor er han nu klar til at trække Værløse-trøjen over hovedet, men Team FOG-fans skal ikke forvente at se ham på modstanderholdet den 27. december, når de to klubber mødes i ligaen.

- Jeg har indskrevet mig på Værløses hold nu, og det betyder, at jeg er spilleberettiget om 21 dage. Derfor er jeg ikke med i julekampen. Det er jeg til gengæld, hvis vi rammer ind i hinanden i pokalturneringen i januar. Det er der vist en chance for, siger Mathias Bak.