24. marts 2019
Peter Therkildsen er kun 20 år, men overrasker gang på gang ved at være én af Næstveds bedste. Mod Hvidovre rakte det dog desværre ikke til point, men han er opsat på at tilføje Køge, hans gamle klub, sæsonens første nederlag. Foto: Kim Rasmussen
Peter Therkildsen er kun 20 år, men overrasker gang på gang ved at være én af Næstveds bedste. Mod Hvidovre rakte det dog desværre ikke til point, men han er opsat på at tilføje Køge, hans gamle klub, sæsonens første nederlag. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Therkildsen klar til mødet med Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Therkildsen klar til mødet med Køge
Sport SJ - 22. august 2018 kl. 05:47
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indledningen på sæsonen i 1. division har givet en fornemmelse af en utrolig jænvbyrdig række, hvor alle ser ud til at kunne slå hinanden.

Kun ét hold har dog afveget fra den tendens. HB Køge har overraskende - også for dem selv - vundet alle de fire første kampe, og senest 1-0 hjemme over Nykøbing FC.

Onsdag aften står den så på lokalbrag i det sydsjællandske, hvor oprykkerne fra Næstved står klar til at føje det første nederlag til østsjællændernes fine sæsonstart.

- Køge har et godt hold, men det er også stolpe-ind for dem for tiden og de har vind i ryggen. Det kan være svært at slå dem, når de har selvtillid. Men jeg mener, vi kan matche dem, lyder det fra Næstveds unge defensive komet, Peter Therkildsen.

Den 20-årige defensivspiller kom til Næstved fra netop HB Køge i vinter, men han føler ikke, han har noget at bevise overfor østsjællænderne, der ikke brugte kræfter på at forhindre skiftet til »de grønne«.

- Næ, de sendte mig vel videre, fordi de ikke kunne bruge mig, men det er ikke noget, jeg tænker over. Dét, jeg skal bevise, er overfor Næstved og Michael (Hemmingsen, red.), at jeg er god nok til at spille på det her niveau. Men det er altid sjovt at møde sin gamle klub, siger Peter Therkildsen, der har været blandt sit holds bedste i efterårets kampe.

- Det er jo fedt at spille 90 minutter. Jeg udvikler mig og lærer en masse, siger han, som også er én af fansenes absolutte yndlinge.

- Det er specielt, at de godt kan lide mig. Jeg tror, det er en blanding af, at jeg er ung og bare mig. Min attitude plus at jeg har spillet godt på banen. Der er ikke noget »pis« med mig, jeg prøver bare at gøre mit bedste hver gang, lyder det med et smil fra Therkildsen.