24. maj 2019
Filip Rajovic og Team FOG Næstved havde ikke problemer med at besejre Værløse.
Filip Rajovic og Team FOG Næstved havde ikke problemer med at besejre Værløse.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG tromlede hen over Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG tromlede hen over Værløse
Sport SJ - 16. oktober 2018 kl. 20:51
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Advarselslamperne var tændt hos Team FOG Næstved, der havde noteret sig Værløses seneste resultater, hvor nordsjællænderne har spillet relativt tætte kampe mod Svendborg Rabbits og Bakken Bears.

Det ville Team FOG Næstved for alt i verden undgå en gentagelse af, så hjemmeholdet forsøgte at sætte et højt tempo fra kampens første angreb. Det lykkedes omtrent Værløse at følge med i fem minutter, og så var den kamp ellers forbi.

Med et 17-2-run gik Team FOG fra at være foran 17-12 i midten af første quarter til være foran 34-14 efter de første 10 minutter.

Derfra var kampen mere eller mindre en forestilling uden nerve og knivskarp koncentration fra Team FOG Næstveds side. Værløses unge løver var tydeligt overmatchet, selvom Team FOG Næstved langtfra rullede sig ud. Det var kun gæsternes Richard Granberry, der gennem det meste af kampen kunne matche sydsjællænderne.

De sidste 20 minutter kom i nogen grad til at bære præg af den store forskel på pointtavlen, for kvaliteten dalede betragteligt fra Team FOG Næstveds vedkommende. Sejren kom dog aldrig i fare. Det eneste spændingsmoment for de 1.301 tilskuere bestod i, om Team FOG Næstved ville nå over de magiske 100 point. Det nåede sysdsjællænderne akkurat ikke. Sejren kom til at lyde på 97-61.