17. december 2017
Team FOG Næstved var en tand bedre end Hørsholm 79ers, da de to hold mødtes i basketligaen.
gallery icon

Se billedserie

Team FOG Næstved var en tand bedre end Hørsholm 79ers, da de to hold mødtes i basketligaen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG topper tabellen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG topper tabellen
Sport SJ - 12. oktober 2017 kl. 22:05
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team FOG Næstved viste stor styrke, da man vandt en yderst interessant topkamp mod Hørsholm 79ers, der i denne sæson bejler til en plads i top fire. Det samme gør sydsjællænderne, der med enorm forsvarsintensitet overvandt den nordsjællandske modstand.

86-80 stod der på pointtavlen, da de 40 minutter var spillet til ende. Bag cifrene gemte der sig en historie om, at Team FOG Nætved langt hen ad vejen var sin modstander overlegen. Sejren var reelt set aldrig i fare, men Team FOG Næstved-træner MIlan Skobalj ville gerne have vundet større.

- Vi skal spille pokalkamp mod dem om en uge, og set i det lys ville det have været fantastisk, hvis vi havde vundet med 16 point og ikke de seks, som det endte med. Nu kommer Hørsholm med en frisk oplevelse af, at forskellen ikke var så stor, men det burde den have været, for jeg synes, at vi langt hen ad vejen spillede til at vinde med større margin, siger Milan Skobalj.

Derudover var Team FOG Næstved-træneren ellers meget tilfreds.

- Det var bestemt en fin kamp fra vores side. Vi havde en suveræn tredje quarter, da vi kun tillod Hørsholm at score seks point i løbet af de 10 minutter. Det er sådan noget, vi skal bygge videre på. At vi så glemte taktikken i fjerde quarter må vi arbejde på at forbedre, siger Milan Skobalj.

På den anden trænerbænk stod Rafa Monclova med en helt anden fornemmelse.

- Jeg er meget skuffet over, at vi ikke ydede en bedre indsats som hold. Mine udenlandske spillere præsterede ikke, det jeg havde håbet på, men som hold manglede vi i den grad aggressivitet. Det kunne også ses på scoretavlen, siger Hørsholm-træneren.

- Vi kom helt skidt ud til tredje quarter, men jeg havde desværre allerede set tegn på det i første halvleg. I forsøgte at rette til, men vi må bare lære af den her kamp, og så håber jeg, vi står skarpere, når vi skal til Næstved om en uge, siger Rafa Monclova.

Med sejren ligger Team FOG Næstved nummer et i basketligaen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk