21. januar 2019
JJ Mann, der her forsøger at stoppe Stevnsgade Filip Rajovic, fik i glimt vist, at han nok skal blive en forstærkning for Team FOG Næstved.
gallery icon

Se billedserie

JJ Mann, der her forsøger at stoppe Stevnsgade Filip Rajovic, fik i glimt vist, at han nok skal blive en forstærkning for Team FOG Næstved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG sikrede sig ventet sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG sikrede sig ventet sejr
Opdateret 10. januar 2018 kl. 21:43
Sport SJ - 10. januar 2018 kl. 21:40
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selve kampen mellem Team FOG Næstved og Stevnsgade resulterede i den forventede sejr til Team FOG, der vandt 97-83, men kampen bød også på et interessant gensyn og en spændende debut.

Nu har Team FOG Næstved ikke for vane at kåre man of the match, men hvis man skulle gøre det efter kampen mod Stevnsgade, så var det næsten på sin plads, at give fidusbamsen til Hans Verner Larsen, der er en del af klubbens administration. Årsagen er et utrætteligt og indædt stykke arbejde for at skaffe JJ Manns spilletilladelse tids nok til, at den nye Team FOG Næstved-spiller kunne komme i kamp onsdag aften.

Spilletilladelsen tikkede ind 16.30, og så var vejen banet til en imødeset debut.

Om JJ Mann så er sliddet værd, er lidt for tidligt at afsige dom over, for han var ikke ret afgørende i kampen mod et Stevnsgade-hold, der var tydeligt overmatchet i Arena Næstved. Otte point og lidt lovende takter blev det dog til fra JJ Mann, så han ligner et godt aktiv - et velskydende aktiv for Team FOG Næstved.

- Det er svært for JJ at have lært ret meget på de få træninger, vi har haft sammen, men han er en klog fyr, så det skal nok komme ret hurtigt, og mit indtryk af ham er ret godt indtil videre, og han skal nok blive en gevinst, siger Milan Skobalj, der var tilfreds med holdets indsats i 97-83-sejren over Stevnsgade.

- Det var en indsats, lidt som jeg havde forventet. Vi skulle spille kampen på vores præmisser, og det krævede lidt tilvænning, siger Milan Skobalj.

- Heldigvis kan vi tage en del erfaringer fra denne kamp med videre til den næste mod Hørsholm, som spiller lidt på samme måde med fem spillere, der alle kan løbe og spille hurtigt, siger Milan Skobalj.