26. juni 2019
Mathias Bak Christensen var for første gang tilbage i Næstved efter sit skifte væk fra barndomsklubben Team FOG Næstved. Det endte med en lussing til Værløse. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Mathias Bak Christensen var for første gang tilbage i Næstved efter sit skifte væk fra barndomsklubben Team FOG Næstved. Det endte med en lussing til Værløse. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG holdt legestue mod Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG holdt legestue mod Værløse
Sport SJ - 13. januar 2019 kl. 21:09
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helt som forventet kørte Team FOG Næstved Værløse over i de to holds pokalkvartfinale. Nordsjællænderne fik aldrig et ben til jorden og tabte 112-70.

Det smagte lidt af de gode gamle dage, da Team FOG Næstved havde flyttet søndagens pokalkvartfinale fra Arenaen til Hal 1. Det var blot tredje gang siden Arena Næstved åbnede i slutningen af 2015, at Team FOG Næstved var tilbage i den intime med slidte hal, der dannede en herlig ramme om kampen.

De anderledes omgivelser ændrede ikke ved det faktum, at Team FOG Næstved var ganske overlegen, som det også har været tilfældet i sæsonen to foregående møder.

Denne gang havde Værløse den tidligere Team FOG-fanfavorit Mathias Bak Christensen med på holdet. Det var første gang, at den nye Værløse-spiller var tilbage i fødebyen og så oven i købet i den hal, hvor det hele begyndte.

Mathias Bak Christensen kunne på trods af en fin indsats ikke gøre det store mod sine tidligere holdkammerater, der med 61 point alene i første halvleg sprudlede som sjældent set i denne sæson.

Team FOG Næstved havde for første gang guarden Jeremy Williams med på holdet, og han leverede et solidt indtryk.

Det blev til et par flotte trepointsscoringer, og han viste samtidig, at han er god til at sætte spillet op og bringe bolden sikkert op i modstandernes ende, som er det han er hentet ind for.

Værløse viste for sin del flot spil i momenter, men det var på ingen måde nok til at følge med Team FOG Næstveds pointmaskine, der med lethed rundede de efterhånden obligatoriske 100 point.

I den kommende weekend skal Team FOG Næstved atter i pokalkamp, når det gælder semifinalen mod Svendborg Rabbits. Også den kamp skal spilles i Hal 1 hjemme i Næstved. Her må man forvente, at sydsjællænderne løber ind i lidt mere modstand, end det var tilfældet mod Værløse. Her var hjemmeholdet så tilpas suveræn, at der mod kampens slutning blev plads til lidt showbasket, hvilket fik Værløse-træner Sussie Hede op i det røde felt. Det blev til en decideret ydmygelse af Værløse til stor jubel for de lokale tilskuere. Mathias Bak Christensen, der også er lokal, havde det ikke helt så sjovt.

- Det blev faktisk lidt pinligt mod slutningen, for der var ingen grund til, at vi skulle tabe med over 40 point. Team FOG er måske 25-30 bedre end os, men så heller ikke mere, siger Mathias Bak Christensen.