21. november 2018
Chris Gabriel ramte ikke dagsformen, og det betød, at han aldrig kom til at spille den afgørende rolle, som han var udset til mod Bakken Bears.
Chris Gabriel ramte ikke dagsformen, og det betød, at han aldrig kom til at spille den afgørende rolle, som han var udset til mod Bakken Bears.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG havde glemt sigtekornet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG havde glemt sigtekornet
Sport SJ - 10. februar 2018 kl. 17:52
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis skarpheden havde været lidt større, så havde Team FOG Næstved formodentlig taget en sejr med hjem fra udekampen mod Bakken Bears.

Det kollektive sigtekorn var imidlertid blevet hjemme i Næstved, og det blev afgørende for, at det endte med en sejr på 88-80 til Bakken Bears.

Mens Bakken ramte på 51 procent af sine skud, formåede Team FOG blot at score på 35 procent af sine afslutninger.

- Det er den korte forklaring på, hvorfor vi tabte. Vi havde en rigtig god mulighed for at vinde kampen, men den smed vi væk, da vi brændte en række frie skud efter pausen, siger Team FOG Næstved-træner Milan Skobalj.

Selve kampforløbet var et af de mere bemærkelsesværdige. I første quarter var det tydeligt, at Team FOG Næstved skulle have banket noget rust ud af benene efter tre ugers kamppause. I samme tidsrum har Bakken været på overarbejde med både ligakampe og kampe i Europa Cup'en.

Bjørnene kom ganske enkelt ud med et tempo, som Team FOG Næstved havde svært ved at matche.

Det forsvarende mesterhold var således foran med 32-14 efter de første 10 minutter, men i de efterfølgende 10 minutter vågnede Team FOG op til dåd. Andet quarter blev vundet 28-8 af sydsjællænderne, som dermed gik til pause med en føring.

I anden halvleg begyndte den manglende skarphed at blive markant, og i sidste ende blev den altså afgørende for et nederlag, der sender grundspillets andenplads så godt som udenfor Team FOG Næstveds rækkevidde.