4. december 2020
Chris Gabriel er fortid i Team FOG Næstved, hvor man har fået nok af den store sydafrikaners temperament. Foto: Kenn Thomsen
Chris Gabriel er fortid i Team FOG Næstved, hvor man har fået nok af den store sydafrikaners temperament. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG fyrer to mand og sprænger banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG fyrer to mand og sprænger banken
Sport Sjællandske - 06. december 2018 kl. 20:03
Af Simon Ydesen

Indtil videre har sæsonen på ingen måde forløbet som håbet for Team FOG Næstved, der senest har tabt tre kampe på stribe. I det hele taget har spillet ikke haft det ønskede niveau, og det får nu ledelsen til at handle.

Sydafrikanske Chris Gabriel og amerikanske Greg Logins har fået at vide, at Team FOG Næstved ophæver kontrakterne med de to spillere.

Inden sæsonen fortalte direktør Andreas Larsen, at denne sæsons udgave af Team FOG Næstved, var det dyreste hold, man nogensinde har stablet på benene, og nu bliver holdet dyrere.

For nok var Chris Gabriel og Greg Logins to løntunge spillere, men de to afløsere er endnu dyrere i drift. Det er dog også et par spillere med noget rutine under bæltet.

Israelske Anton Shoutvin er hentet ind som erstatning for Chris Gabriel på center-positionen.

Han er 29 år og har spillet i flere israelske topklubber. Blandt andet Maccabi Tel Aviv og Maccabi Haifa. I sidste sæson var han i Tyskland for at spille. Her snittede den 206 centimeter høje center 9,4 point på 14 minutter pr. kamp.

- Vi får en center, der kan det meste inde under kurven. Han fylder godt, og det er bestemt noget, som vi har brug for, hvis vi skal forbedre vores inside-spil. Han har spillet i den bedste israelske række i denne sæson, så vi har en forventning om, at han kommer med noget niveau, siger Andreas Larsen om Anton Shoutvin. Greg Logins' afløser lod heller ikke vente længe på sig.

Jordan Session kommer til Næstved efter et ophold hos Cheshire Phoenix i den bedste britiske række. Her kom han aldrig til sin ret, fordi han blev brugt som center, men ifølge Andreas Larsen er den nye mand mest af alt power forward - og en fysisk stærk en af slagsen.

- Han er måske ikke så poleret og godt skydende som Greg, men til gengæld kan Jordan Session tilføre noget energi og fysik, som vi har manglet i spillet under kurven, siger Andreas Larsen, der fortæller, at de to seneste tilføjelser har været i den dyre ende af lønskalaen for Team FOG Næstved.

- Vi har pengene i budgettet til at gå ud og lave den her investering, så vi skal vi forhåbentlig til at vinde nogle kampe. Det er uden sammenligning den dyreste trup, vi nogensinde har haft i Team FOG Næstved, siger Andreas Larsen.

Han håber, at de to nye spillere får papirerne i orden, så de kan være med i kampen mod Randers den 19. december.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?