21. oktober 2018
Oliver Romme (med pandebånd) forsøger at komme forbi Hillerøds tidligere Korsør Slagelse-spiller, Christopher Gensø. Romme scorede 10 gange i kampen for Næstved/HG. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Oliver Romme (med pandebånd) forsøger at komme forbi Hillerøds tidligere Korsør Slagelse-spiller, Christopher Gensø. Romme scorede 10 gange i kampen for Næstved/HG. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydsjællandsk 2. divisionshold på juleferie med manér

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydsjællandsk 2. divisionshold på juleferie med manér
Sport SJ - 17. december 2017 kl. 22:16
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nogenlunde samtidig med, Frankrigs håndboldkvinder overraskede ved at slå Norges favoritter i VM-finalen i Tyskland, overraskede Næstved/Herlufsholms 2. divisionsmænd ved at besejre rækkens nummer tre fra Hillerød.

De nordsjællandske gæster var langt fra skræmmende denne søndag aften i den gamle Næstved-Hal1, hvor hjemmeholdet tværtimod spillede en god gang »total-håndbold« i både forsvar og angreb.

- Det trængte vi til. For det første vandt vi, for det andet spillede vi godt. Jeg er så glad og stolt. Vi falder stort set ikke i niveau på noget tidspunkt i 60 minutter, sagde Næstved/HG-træner Per Berg efter storsejren på 32-23.

I den anden lejr var Hillerød-træner, Karsten Brandt, bestemt ikke begejstret. Ikke så meget på grund af nederlaget, men mere måden det skete på.

- Vi var jo nærmest gået på juleferie, inden vi tog herned. Vi var ikke tilstede. Jeg har ikke set os så ringe længe, og samtidig har jeg ikke set Næstved/HG så gode før. Den her skal hurtigt slettes af hukommelsen, lød det fra Karsten Brandt, som også påpegede, at hans spillere åbenbart ikke er gode til at spille i Næstved en søndag aften klokken 18.

For hjemmeholdet Andreas Isager en glimrende kamp i målet, mens venstrefløjen Oliver Romme blev topscorer med 10 mål - heraf fire på straffekast.