17. september 2019
Aalborgs cheftræner Stefan Madsen under finalen. Til venstre tager Mark Strandgaard plads på bænken, efter han er blevet tapet op omkring kroppen, da han fik et slag mod ribbene. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
gallery icon

Se billedserie

Aalborgs cheftræner Stefan Madsen under finalen. Til venstre tager Mark Strandgaard plads på bænken, efter han er blevet tapet op omkring kroppen, da han fik et slag mod ribbene. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strandgaards første seniortitel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strandgaards første seniortitel
Sport Sjællandske - 21. marts 2019 kl. 05:59
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang nogensinde lykkedes det søndag Aalborg Håndbold at blive danske pokalmestre, da det blev til sejr på 28-27 over Skanderborg i Boxen i Herning.

Med hos sejrsherrerne var Mark Strandgaard, der fra sin position som højrefløj bidrog med to mål i finalen. Det var samtidig også den 31-årige slagelseaners første seniortitel, så den betød noget særligt for både holdet og ham.

- Det er selvfølgelig stort. Jeg vil sige, mulighederne var også tilstede i GOG, og man kan jo se, at de klarer sig godt i denne sæson. Men når der er slået »hul på bylden« i form af Aalborgs mange, danske mesterskaber, er der ikke så langt til en ny. Og det at vinde titler var da også ét af mine mål, da jeg skiftede fra GOG til Aalborg sidste sommer, fortæller Mark Strandgaard, der nåede at spille i den fynske storklub i otte sæsoner.

Han nåede til gengæld ikke at gøre pokalfinalen færdig, for et kvarter før tid fik han direkte rødt kort for at ramme en modstander i ansigtet.

- Ja, jeg trak et uheldigt rødt kort. Sådan er reglerne for at ramme én i ansigtet, men det var ikke bevidst. Jeg forsøgte at gribe ud efter en bold, siger Strandgaard, der kan mærke, han er kommet til en sportsby.

- Byen summer. Man kan sagtens mærke den her sportsglæde over, hvor godt det går byens hold. Jeg følger ikke så meget i fodbold, men mere ishockey. Vi deler hjemmebane i Gigantirum og vi har et lokale i håndboldklubben, hvor der er udsigt lige ud til, hvor de træner og spiller kampe, kommer det bl.a. fra Mark Strandgaard i et længere interview i Sjællandske torsdag.