19. juni 2019
Talentfulde Marcus Sander Hansen skifter til det nye fusionshold af cykelklubberne i Slagelse og Næstved. Foto: Simon Ydesen
Talentfulde Marcus Sander Hansen skifter til det nye fusionshold af cykelklubberne i Slagelse og Næstved. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stortalent på plads hos lokalt hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stortalent på plads hos lokalt hold
Sport SJ - 14. oktober 2018 kl. 21:57
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det nye fusionshold fra cykelklubberne i Slagelse og Næstved har sikret sig et af Danmarks største cykeltalenter i skikkelse af Marcus Sander Hansen, der skifter fra Næstveds juniorhold Uno X.

En af tankerne bag det nye holdsamarbejde mellem Ringen i Slagelse og Næstved BC er, at man skal kunne tilbyde de to klubbers talenter en lige vej til noget seriøst og interessant seniorcykling. At det allerede nu giver bonus i form af et talent, der tager turen fra juniorholdet til seniorholdet er lidt overraskende.

Der er tale om stortalentet Marcus Sander Hansen, der i den forgangne sæson blandt andet vandt junior Cup'en, hvilket normalt er lig med en plads på et af de danske kontinentalhold. Den kommende Team WasteApp-OB Wiik-rytter havde da også som mål for sæsonen at køre sig til en aftale med et af de danske kontihold, men da hele markedet har rykket sig med Riwals opgradering til Pro-kontihold, så er talenter som Marcus Sander Hansen og andre kommende førsteårsseniorryttere ikke i helt så høj kurs som normalt.

Det kommer nu det lokale DCU-hold til gode. Selv er Marcus Sander Hansen glad for, at han får lov til at fortsætte på et hold, hvor han får rigtig gode betingelser for at udvikle det indiskutable talent, som han cykler rundt med.

- Jeg har haft et par gode år som juniorrytter i Næstved, så det var helt naturligt at vælge det her nye lokale hold, da muligheden bød sig. Jeg var egentlig inde i varmen hos Bornholm og Riwal, men så opgraderede Riwal, og Bornholm manglede penge til at skrive med mig, så det bedste tilbud endte med at være det her nye hold, og det er jeg meget spændt på at blive en del af, siger Marcus Sander Hansen.

Han slutter sig dermed til et efterhånden spændende felt af ryttere, der skal køre på det nye lokale fælleshold, der stadig mangler at få afklaret, hvad navnet helt nøjagtigt bliver i næste sæson.