21. februar 2019
Mathias Munk fra LB Ejendomme er en af Danmarks bedste målmænd, når det gælder indefodbold. Her jubler han over stævnesejren er i hus. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Mathias Munk fra LB Ejendomme er en af Danmarks bedste målmænd, når det gælder indefodbold. Her jubler han over stævnesejren er i hus. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor billedserie: Danmarks bedste sejrede i Ruds Vedby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor billedserie: Danmarks bedste sejrede i Ruds Vedby
Sport SJ - 07. januar 2018 kl. 02:51
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inden HTS Masters Cup i Ruds Vedby, der er et af Danmarks stærkest besatte indefodboldstævner, var favoritværdigheden i udtalt grad placeret hos Grand Prix Masters-ranglistens førende hold LB Ejendomme, der kom med otte stævnesejre i bagagen.

Den favoritværdighed levede det nye storhold i den grad op til. 13 kampe resulterede i 12 sejre og blot en enkelt uafgjort kamp. I finalerunden besejrede LB Ejendomme alle fem modstanderhold uden nævneværdige problemer. En på alle måder suveræn vinder. Vel nok den mest suveræne vinder, der endnu har været ved det traditionsrige indefodboldstævne i Ruds Vedby, der vanen tro havde besøg af landets bedste indefodboldspillere, der dystede om en førstepræmie på 20.000 kroner.

Med sejren satte LB Ejendomme en række nye rekorder. Man havde i forvejen rekorden for flest GPM-sejre på en sæson. Den blev udbygget med den niende sejr i Ruds Vedby. Med de 20.000 ranglistepoint kom storholdet op 144.400 point, som er ny rekord. Rent økonomisk har holdet nu spillet sig til pengepræmier og gavekort til en værdi af 136.000 kroner. Det er også ny rekord.

Der er fortsat flere point at spille om, og der er også en DM-titel på spil om en uge i Grenaa, som LB Ejendomme må siges at være topfavorit til at vinde.

LB Ejendomme føres an af Jakob Skovgaard, der er eneste sjællandske islæt på holdet, der tæller en række fynboer og en enkelt jyde. TFC Odsherred-spilleren blev kåret til stævnets bedste spiller og kom samtidig på Sjællandskes All Star-hold, hvor han fik selskab af holdkammeraten Jonas Skærlund og de to MD Rustfri-spillere Dan Petersen og Dennis Schmidt.

Du kan læse meget mere om stævnet i mandagens udgave af Sjællandske.