14. oktober 2019
Familiefreden på Fyn er reddet med et point til hver. Til venstre Næstved-træneren Michael Hemmingsen og til højre lillebror og Marienlyst-træner Carsten. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Familiefreden på Fyn er reddet med et point til hver. Til venstre Næstved-træneren Michael Hemmingsen og til højre lillebror og Marienlyst-træner Carsten. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Som brødre vi dele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som brødre vi dele
Sport Sjællandske - 14. april 2018 kl. 17:04
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var tale om ren forbrødring i det fynske Marienlyst Centret lørdag eftermiddag, da brødrene Hemmingsen, lillebror Carsten og storebror Michael, delte i fodboldporten i 2. divisions oprykningsspil.

De to træneres respektive mandskaber, henholdsvis Marienlyst og Næstved, spillede 2-2 efter et opgør, hvor sydsjællænderne havde langt størsteparten af både spil og chancer.

Fynboerne udnyttede dog to store, personlige fejl hos gæsterne, og så kunne ikke engang to fine scoringer af Næstveds anfører, Kristoffer Munksgaard, gør det ud for tre point til »de grønne«.

Marienlyst kom foran efter små 20 minutter, da Peter Therkildsen mislykkedes med en dribling i eget felt. Men godt 10 minutter før pausen skabte Munksgaard balance i regnskabet, da han sparkede den flot op i det ene hjørne.

I 2. halvleg sad sydsjællænderne endnu mere på det, og helt efter fortjeneste kom de foran 2-1, da Næstved-anføreren igen var på spil fra venstre side efter en fin, lang aflevering fra Nikolaj Hansen.

Herefter var der flere muligheder for at lukke kampen, men hverken Finnur Justinussen, Mathias Andersen, Munksgaard igen eller Souheib Dhaflaoui havde held med deres foretagender.

Istedet fik indskiftede Tarik Mourhrib begået et lidt klodset straffespark godt 10 minutter før tid, og det udnyttede værterne til at gøre det til slutresultatet 2-2.