24. oktober 2019
Slagelses 2. divisionshold i fodbold havde besøg af Odder
gallery icon

Se billedserie

Slagelses 2. divisionshold i fodbold havde besøg af Odder
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse tabte til bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse tabte til bundhold
Opdateret 10. juni 2019 kl. 18:45
Sport Sjællandske - 10. juni 2019 kl. 16:51
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For sjette gang i træk kunne Slagelse B&I ikke vinde en fodboldkamp i 2. divisions kvalifikationsspil, men vestsjællænderne var alligevel klart bedst og havde de klart største chancer i hjemmekampen mod Odder.

Østjyderne havde til gengæld mest og spille for, da de er hårdt trængt i bunden og i stor fare for nedrykning, mens Slagelse »kun« spiller for en topplacering. Og det blev også Odder, der trak det længste strå med en scoring ét minut inde i tillægstiden til 1-2.

1-1 så ellers længe ud til at blive kampens resultat, men Odders indskiftede Jakob Truelsen ville det anderledes og blev gæsternes helt store redningsmand, da han passerede Slagelse-keeper Sebastian Sørensen. De tre point kan vise sig at blive livsgivende for jyderne.

Odder kom også foran i 13. minut ved den tidligere Slagelse-dreng Emir Cilas, da han var hurtigere på bolden end Sørensen.

Værterne var tæt på efter et par gode forsøg af Jakob Skovgaard og Patrick Venzel, men det var topscorer Christoffer Thrane, der skulle bringe balance i regnskabet.

På en noget nær efterligning af Odders føringsmål var Thrane hurtigere end gæsternes keeper på en fremlægning og gjorde det let til 1-1.

Trods gode forsøg af især Skovgaard og dennes senere afløser Mark Moesgaard og powerplay-agtigt Slagelse-spil i 2. halvleg fik slagelseanerne ikke omsat overtaget til scoringer.