20. oktober 2019
24spn PC Slagelse-fodbold.Slagelse spiller sæsonens sidste 2. divkamp mod FC Sydvest Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

24spn PC Slagelse-fodbold.Slagelse spiller sæsonens sidste 2. divkamp mod FC Sydvest Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse sluttede af med nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse sluttede af med nederlag
Opdateret 23. juni 2019 kl. 17:32
Sport Sjællandske - 22. juni 2019 kl. 18:21
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sæsonens sidste 2. divisionskamp på Harboe Arena i Slagelse blev ingen stor fodboldmæssig nydelse. Til gengæld var der spænding til det sidste for i hvert fald gæsterne fra FC Sydvest.

Slagelse B&I havde ikke andet end æren at spille for, men sønderjyderne kunne risikere at rykke ned, hvis de ikke vandt, og derfor var motivationen langt højere hos dem end hos hjemmeholdet.

Sydvest kom da også foran efter en halv time ved Marco Hansen, mens det stod mere sløjt til med chancer hos værterne. De mest nærgående forsøg stod Mark Moesgaard for i sin sidste kamp for vestsjællænderne.

Efter pausen fik Slagelse bedre fat og efter godt 10 minutter havde Patrick Andersen et drøn af et skud på overliggeren. Tre minutter senere fik Christoffer Thrane straffespark, som han selv scorede på. Det var Thranes 19. sæsontræffer, og dermed ender han som nummer to på divisionens topscorerliste efter Casper Johansen fra Middelfart.

1-1 holdt dog kun i 10 minutter, da Sydvests indskiftede Fiton Durguti headede føringen til 2-1 ind.

Og det kan nok være den scoring vakte glæde hos cheftræner Hans-Henrik Andreasen og resten af gæsternes delegation. De tre point, der også kom i hus, var nemlig nok til at redde en ekstra sæson i 2. division. Havde Slagelse udlignet, hvad var holdet fra Tønder røget ud.

Nu endte sorteper istedet hos Odder, da de kun fik 2-2 ude mod Vejgaard.

Odder ryger dermed ud sammen med Marienlyst, Kjellerup og Tarup/Paarup. Slagelse ender på fjerdepladsen i kvalifikationsspillet.