21. september 2019
Her bringer Slagelse sig foran med 1-0 mod Tuse. Målscorer er Adam Kolberg (23). Slagelse endte med at vinde kampen 4-2. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Her bringer Slagelse sig foran med 1-0 mod Tuse. Målscorer er Adam Kolberg (23). Slagelse endte med at vinde kampen 4-2. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse løb Tuse over ende i første halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse løb Tuse over ende i første halvleg
Sport Sjællandske - 01. april 2019 kl. 22:20
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelses divisionsreserver fik en ønskestart på forårets kampe, da man på en skarp første halvleg dannede grundlag for en 4-2-sejr over Tuse, der først vågnede op efter pausen.

Tuse-træner Freddy Andersen er en rutineret mand i gamet, så han vidste udmærket, hvad der ventede Tuse-spillerne i den svære udekamp mod Slagelses divisionsreserver, der til mandagens kamp havde flere spillere med på holdet, der også var med i søndagens divisionsnederlag til HIK.

Ét er imidlertid at fortælle spillerne, hvad der ventede dem. Noget helt andet var at få dem til at følge den valgte taktik.

Slagelse var nemlig knivskarp i de første 45 minutter. Ved sidebyttet stod der 4-0. Lidt groft sagt havde begge hold haft lige mange tilløb til chancer, men den store og afgørende forskel var, at når Slagelse fik en chance, så blev der scoret, og når Tuse fik en mulighed, så blev den forspildt.

Kampen var meget levende og bølgede konstant frem og tilbage i et højt tempo for en sjællandsseriekamp. Det var ret tydeligt, at hjemmeholdets divisionsvante spillere dikterede et tempo, der i momenter gjorde det svært for Tuse at følge trop.

Slagelses normale divisionskant Mark Moesgaard havde været den helt store forskel i første halvleg. To scoringer og et oplæg var der kommet fra Moesgaards venstrefod. Kort inde i anden halvleg modtog han en tynd advarsel og dermed 10 minutter på sidelinjen. Den periode benyttede Tuse sig til at spille sig bedre ind i kampen, hvor det nu var gæsterne, der sad på store dele af spillet. Christian Nielsen fik reduceret efter kort tid til 4-1, og så blev der ellers sat tryk under Tuse-kedlerne. I et par tilfælde fik man trykket Slagelse helt i bund, men man fik ikke konverteret overtaget til flere scoringer, før man fik tilkendt et straffespark, som Jesper Kristoffersen scorede på med 20 minutter tilbage.

Efterfølgende red Slagelse stormen af, og de tre point kom sikkert i hus.