16. januar 2019
I næste sæson bliver det Dianalund/Tersløse, der får glæde af Amer Skaljic? brølstærke fysik i håndboldmændenes 3. division. Foto: Jens Wollesen
I næste sæson bliver det Dianalund/Tersløse, der får glæde af Amer Skaljic? brølstærke fysik i håndboldmændenes 3. division. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skaljic i nye klæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skaljic i nye klæder
Sport SJ - 25. april 2018 kl. 06:12
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rent sportsligt går han et skridt ned fra håndboldens 2. til 3. division, men for Amer Skaljic er det ikke så afgørende.

Den 24-årige bomstærke bagspiller har et ønske om hele tiden at blive bedre med sit håndboldspil, og da han fik tilbuddet om at komme til Dianalund/Tersløse, der gik helt suverænt gennem kvalifikationsrækken, valgte han at forlade Næstved/Herlufsholm og tage til den vestsjællandske klub.

- Der har været mange faktorer i spil. Men nu har jeg været i Næstved i fem år og spillet hele min seniortid dér. Jeg har været rigtig glad for at være der, men jeg følte, at det måske skulle være nu, hvis jeg skulle prøve noget nyt. Når så Lars (Nedergaard, træner for Dianalund/Tersløse, red.) har sagt, at han gerne ville have mig, var det svært at sige nej, forklarer Amer Skaljic.

Læs mere i onsdagens Sjællandske om flere af hans bevæggrunde for skiftet.