19. juni 2019
Line Kjærsfeldt leverede den afgørende fjerde sejr, da Team Skælskør vandt storkampen mod Skovshoved 4-2. Foto: Peter Andersen
Line Kjærsfeldt leverede den afgørende fjerde sejr, da Team Skælskør vandt storkampen mod Skovshoved 4-2. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skælskør vandt gyser mod Skovshoved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skælskør vandt gyser mod Skovshoved
Sport SJ - 11. februar 2019 kl. 22:28
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt gælder det guld og sølv, når Team Skælskør og Skovshoved mødes i slutspillet i Badmintonligaen, men mandag aften var det chancen for overhovedet at vinde en medalje, der var på spil.

Og den har Team Skælskør stadig.

Vestsjællænderne vandt kvartfinalen mod de forsvarende mestre med 4-2 efter en tæt holdkamp, der bød på fire tresættere, hvoraf Team Skælskør vandt to af dem med 21-19 i tredje sæt.

Det var Mark Caljouw og Toby Penty, der akkurat hev de to herresingler hjem mod Rasmus Gemke og Emil Holst, og da Selena Piek og Olga Morozova havde fået styr på nerverne i sidste øjeblik og også vundet damedoublen mod Mette Poulsen og Kati Tolmoff, fik Line Kjærsfeldt chancen for at afgøre matchen.

Den nykårede danske mester i damesingle fik hård modstand af Amalie Hertz i første sæt, men favoritten fik lukket det med 23-21, og kørte så sejren sikkert hjem i andet sæt.

Skovshoved kom foran 1-0, da de vandt mixeddoublen uden kamp efter afbud fra Kim Astrup og Amanda Högström, og herredoublen fik også »skovsernes« vej da Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen slog Frederik Søgaard og Søren Gravholt i tre sæt og gjorde det til 2-1.

De to føringer var dog ikke nok fra mestrene, der nu er ude af kampen om medaljerne. De skal i stedet fordeles mellem Greve, Solrød Strand, Vendsyssel og Team Skælskør.

Selv om Skælskørs sportschef Steen Schleicher Pedersen naturligvis var både glad og tilfreds, ærgrede han sig også lidt over, at to af rækkens bedste hold skulle mødes allerede i kvartfinalen.

- Begge hold er præget af spillere, der er skadet eller mangler form. Jeg er lidt splittert mellem om vi spiller en god eller dårlig holdkamp - men jeg synes mest, vi var gode. Selv om vi kun vandt ét første sæt - og det var med 23-21, siger Steen Schleicher Pedersen.

- Vi var på vej ud, da damedoublen havde tabt første sæt. De var utrolig nervøse, så det var stærkt, at de lærte at spille med nerverne og hev den sejr hjem.