22. oktober 2021
Hans-Kristian Vittinghus og Scott Evans er bedste venner, og fra næste sæson bliver de også holdkammerater, når den 28-årige irer skifter til Team Skælskør. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Hans-Kristian Vittinghus og Scott Evans er bedste venner, og fra næste sæson bliver de også holdkammerater, når den 28-årige irer skifter til Team Skælskør. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skælskør er Scott besat i mixeddouble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skælskør er Scott besat i mixeddouble
Sport Sjællandske - 20. april 2016 kl. 10:00
Af Claus Rasmussen

Tirsdag aften spillede Scott Evans afskedskamp i Gentofte, for efter 11 år i klubben har den 28-årige irske badmintonspiller besluttet sig for at skifte til liga-rivalerne fra Team Skælskør.

Her er han udset til at erstatte Mads Pieler Kolding i mixeddouble, og det bliver noget af en omvæltning for Evans, der lige nu er nummer 61 på verdensranglisten. I herresingle vel at mærke.

- Han skal omskoles. Og det gik jo meget godt med Joachim Fischer..., siger Team Skælskørs sportschef Steen Schleicher Pedersen, der i sin tid som landstræner overtalte Fischer til at satse på mixeddouble frem for herresingle.

I Skælskør bliver Scott Evans omgivet af gode venner som Hans-Kristian Vittinghus og Joachim Persson, og det ser han frem til.

- HK er en af mine bedste venner, og Persson har jeg også kendt i nogle år, og vi har det godt med hinanden. Så jeg glæder mig helt vildt, siger Scott Evans.

- Jeg synes, det er et spændende projekt i Skælskør, og jeg glæder mig til arbejde sammen med Steen. Jeg er sikker på, at det bliver en sjov sæson, og jeg tror, vi har en god mulighed for at vinde ligaen - og det har jeg altid ønsket mig i de 12 år, jeg har været i Danmark, siger han.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?