20. oktober 2018
Team Skælskør-træner, Steen Pedersen (th), var meget tilfreds med sin herredouble, Kim Astrup og Søren Gravholt, der sejrede sikkert. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Team Skælskør-træner, Steen Pedersen (th), var meget tilfreds med sin herredouble, Kim Astrup og Søren Gravholt, der sejrede sikkert. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikker Skælskør-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikker Skælskør-sejr
Sport SJ - 05. december 2017 kl. 23:46
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team Skælskør vandt som ventet grundspillets sidste hjemmekamp i badmintonligaen med 4-2. Men det unge Gentofte-hold stred godt imod.

arrow Læs også: TV2-ekspert på banen mod Skælskør

Værterne i Skælskør-Hallen kom planmæssigt foran 2-0 efter sejre i damedoublen og herredoublen, men Scott Evans og Selena Piek tabte i mixeddouble.

Herefter vandt hollandske Marc Caljouw over det 20-årige, tidligere Skælskør-talent Mads Christophersen i tre sæt og så manglede vestsjællænderne bare en enkelt sejr for at vinde holdkampen.

Den kom ikke i damesingle, da Line Kjærsfeldt lidt skuffende tabte til Sofie Holmboe Dahl, men til gengæld i anden herresingle.

Her var finske Kalle Koljonen i hopla mod Joshua Eipe.

- Det var en fin kamp af Kalle, som kunne lukke den, konstaterede Steen Pedersen, der nu ser frem til grundspillets sidste kamp, som er ude mod Skovshoved torsdag.

- Det var en fin dag på kontoret. Nu gælder det Skovshoved i den sidste. Men folk træner hårdt i øjeblikket med henblik på et hårdt turneringsprogram. Vi er fortrøstningsfulde frem mod kvartfinalerne, hvor vi håber at få alle folk i form, mente træneren, der ikke får holdets spanske stjerne, Carolina Marin, i aktion i Skovshoved.

Spanieren meddelte på sin facebook-profil tirsdag aften, at hun stadig døjer med sin hofteskade og må melde afbud til Super Series' sæsonfinaler i Dubai i næste uge.