23. marts 2019
Christian Sigsgaard vandt tre singlekampe ved de nationale amerikanske efterårsmesterskaber, inden han måtte se sig slået i kvartfinalen. Foto: University of Texas
Christian Sigsgaard vandt tre singlekampe ved de nationale amerikanske efterårsmesterskaber, inden han måtte se sig slået i kvartfinalen. Foto: University of Texas
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigsgaard sluttede året med en kvartfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigsgaard sluttede året med en kvartfinale
Sport SJ - 14. november 2018 kl. 18:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Claus Rasmussen
Tennissspilleren Christian Sigsgaard fra Næstved har gjort det så godt i efterårets college-turneringer i USA, at han var kvaiificeret til National Fall Championships.

Men selv om turneringen blev spillet i Surprise Tennis & Racquet Complex i Arizona, formåede den 21-årige sydsjællænder ikke at levere en overraskelse og snuppe titlen.

Efter sejre over Tanner Smith og Mitch Harper i to sæt og Luis Erlenbusch i tre, måtte den andenseedede Texas-spiller se sig slået 6-3, 6-4 i kvartfinalen mod Nicolas Morene De Alboran, der var seedet som nummer otte.

Alligevel er Christian Sigsgaard ganske godt tilfreds.

- Det er naturligvis et godt resultat at nå kvartfinalen i de nationale mesterskaber her i efteråret, siger Christian Sigsgaard, der nu kan gøre status over 2018.

- Det var et godt efterår, hvor jeg fik vundet mange kampe, som var vigtigt for selvtilliden efter en sommer med skader. Nu skal håndleddet have lidt pause, og jeg skal have taget mine eksaminer, inden off-season træningen begynder, siger Christian Sigsgaard, der kommer på juleferie i Danmark til december.