19. juli 2019
Aleksa Todorovic mødte fredag ind i Næstved-lejren, hvor han straks deltog i en træning, hvor han viste et fint niveau. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Aleksa Todorovic mødte fredag ind i Næstved-lejren, hvor han straks deltog i en træning, hvor han viste et fint niveau. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Serbisk back på prøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serbisk back på prøve
Sport SJ - 23. februar 2019 kl. 03:08
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nye tider i Næstved Boldklub. Der er med de nye ejeres indtog kommet et langt mere internationalt snit over truppen.

Det er blevet bemærket i løbet af ugen, men det er også blevet bemærket så sent som fredag, da endnu et nyt ansigt dukkede op for at være med til Næstved-træningen i Tyrkiet.

Hvis man regner de to endnu ikke spilleberettigede Jeppe Illum og Tobias Arndal med i Næstved-truppen er der lige nu 26 spillere på kontrakt.

Fredag morgen stødte spiller nummer 27 til holdets træningslejr i Tyrkiet. Der er tale om den serbiske højre back Aleksa Todorovic.

Han er et totalt ubeskrevet blad i dansk fodboldsammenhæng, men han har senest optrådt for Radnicki i den næstbedste serbiske fodboldrække.

Han er fri på markedet og derfor interessant for Næstved, der åbenlyst leder efter en højre back.

Hvorfor ellers hente en højre back til prøvetræning, når man i forvejen har Boris Saric, Daniel Adjetey og Kasper Mertz til netop den position.

Nu skal det siges, at én træning og et potentielt indhop i lørdagens træningskamp mod Volyn fra den næstbedste ukrainske række næppe rækker til en kontrakt i Næstved, men førstehåndsindtrykket var positivt.

Det er via Fabian Ernsts netværk, at aftalen med Aleksa Todorovic er kommet i stand.

Direktør Jacob "Gaxe" Gregersen er tilfreds med det han så, men han understreger, at det endnu er for tidligt at snakke om kontrakt til serberen.

- I første omgang er det ikke planen, at han flyver med tilbage til Danmark. Vi evaluerer det, vi har set, og så må vi se, om vi inviterer ham op. Han er ledig på markedet og ser spændende ud, så det er da en mulighed, siger Jacob "Gaxe" Gregersen, der i øvrigt ikke havde noget nyt i sagen om Jeppe Illums og Tobias Arndals situation.