27. juni 2019
Magnus Stig Christensen var med syv mål stærkt medvirkende til, at KorsørSlagelse hev en smal sejr i hus mod bundholdet Amager. Foto: Rudi Dalsgaard
Magnus Stig Christensen var med syv mål stærkt medvirkende til, at KorsørSlagelse hev en smal sejr i hus mod bundholdet Amager. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejr med hiv og sving på Amager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejr med hiv og sving på Amager
Sport SJ - 17. januar 2019 kl. 22:17
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Korsør Slagelses 2. divisionsmænd fik sig en pligtsejr, da rækkens bundprop Amager blev besejret 25-22, men det var lige ved at gå galt for at sløvt spillende Korsør Slagelse-hold.

Det er en kunst at vinde, når man ikke spiller godt. Den kunst mestrede Korsør Slagelse til fulde, da man efter en meget ujævn og i store dele af kampen mangelfuld indsats fik løbet Amager ned i de døende minutter af kampen.

Generelt er Korsør Slagelse-træner Per Berg ikke fan af midtugekampe, og da slet ikke kampe, der kolliderer med en meget imødeset landskamp mellem Danmark og Norge. Helt som ventet var der ikke andet end fire tilskuere og to skraldespande til at skabe stemning i hallen, da kampen blev fløjtet op, men den manglende interesse er ingen undskyldning for en vaklende vestsjællandsk indsats.

- Det var marginaler, der gjorde, at det ikke gik galt for os. Vi spillede på ingen måde en god kamp. Det var Magnus Stig, der i store dele af kampen tog sagen i egen hånd og rent offensivt holdt os inde i kampen, siger Per Berg.

Han har regnet sig frem til, at Korsør Slagelse med lidt god vilje spillede godt i 15 af de 60 minutter.

- Vi startede med syv gode minutter, og så hev vi sejren hjem på otte gode minutter mod kampens slutning, for i store dele af kampen var vi nede med to-tre mål, men vores forsvar vågnede op i slutningen, og det blev afgørende sammen med et par redninger fra vores keeper, siger Per Berg.