16. oktober 2019
Slagelse Hockeyklub kunne for niende gang i træk lade sig hylde som pokalmester. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Slagelse Hockeyklub kunne for niende gang i træk lade sig hylde som pokalmester. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Slagelses pokaltriumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Slagelses pokaltriumf
Sport Sjællandske - 16. juni 2019 kl. 22:18
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Hockeyklub har nærmest fået patent på pokaltitlen. For niende år i træk kunne vestsjællænderne nemlig løfte den mod skyerne efter en smal men stadig sikker finalesejr over Gentofte.

De er efterhånden vant til at løfte pokaler i Slagelse Hockeyklub. Søndag blev det tid til det årlige pokalløft, der markerede at klubbens mænd havde vundet pokalturneringen via en sejr på 2-1 Gentofte.

Der blev spillet finale søndag, mens semifinalen var blevet afviklet om lørdagen. Her havde Slagelse været ganske overbevisende, da man besejrede Marselisborg 5-0. Den kamp blev aldrig spillet helt til ende, da den blev afbrudt midt i anden halvleg på grund af lyn og torden.

I finalen ventede Gentofte. Sejren kom i gåseøjne kun til at lyde på 2-1. Den burde have været større.

- Det var helt sikkert en alt for lille sejr, men vi spillede en specielt god finale, konstaterer Mikkel Steinmetz.

- Vi kom endda bagud 0-1, men vi fik hurtigt kæmpet os tilbage i kampen, og da vi først kom på 2-1, var der aldrig efterfølgende tvivl om kampens udfald. Vi ville dog gerne have vundet lidt større, men det er jo også en kunst at vinde på de dage, hvor man ikke spiller så godt, siger Lasse Steinmetz.

Den rutinerede Slagelse-spiller kunne alligevel juble med holdkammeraterne, da kampen var spillet til ende, for det var nemlig stadig en bedrift at man sikrede endnu en titel til samlingen.

- Det her understreger bare, at vi har gang i en rigtig god sæson. Vi har klaret os rigtig godt i Europa, og vi har vundet DM, så vi skulle også have den her pokaltitel med til samlingen, siger Lasse Steinmetz.