18. januar 2019
Der blev gået til den i sommervarmen, og SBI-spillerne fik lov til at træne på en bane, der på ingen måde var et divisionshold værdigt. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Der blev gået til den i sommervarmen, og SBI-spillerne fik lov til at træne på en bane, der på ingen måde var et divisionshold værdigt. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Slagelses første træning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Slagelses første træning
Sport SJ - 16. juli 2018 kl. 23:54
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens flere af de kommende divisionskonkurrenter har været i gang i en uge, så var der første træningsdag i Slagelse mandag, og det sætter unægteligt Slagelse-træner Ulrik Balling under et tidspres.

Først og fremmest erkender Balling blankt, at han godt kunne have brugt mere forberedelsestid, men så er der heller ikke mere at snakke om. Hvert et sekund skal nemlig bruges til at forberede SBI-truppen på den ventende opgave.

- Nu skal vi først og fremmest finde ud af, hvor vi står henne rent fysisk. Det er ikke helt optimalt, at vi stadig har en del spillere på ferie, så de har reelt kun to uger til turneringsstart, når de møder ind til træning. Men alt efter hvordan truppens tilstand ser ud, så har jeg en plan klar for det, vi skal nå inden sæsonen går i gang, siger Ulrik Balling.

- Det er en kort og intens opstart, vi skal i gang med. Vi står ikke i den bedste situation, men omvendt er jeg også sikker på, at vi nok skal være klar til den første turneringskamp, siger Ulrik Balling.

Jakob Skovgaard var eneste nye ansigt, men klubbens ledelse arbejder intenst på at finde forstærkninger frem mod den første turneringskamp mod Frem den 4. august.