25. april 2019
Her rykker Mark Moesgaard sig fri i venstre side og serverer bolden for Frederik Christensens fødder. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Her rykker Mark Moesgaard sig fri i venstre side og serverer bolden for Frederik Christensens fødder. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Slagelses første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Slagelses første test
Sport SJ - 21. juli 2018 kl. 16:58
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev til en 3-1-sejr over Vanløse, da Slagelse spillede sin første træningskamp frem mod den snarlige sæsondebut i 2. division. På en rigtig fin bane i Vanløse kom Slagelse hurtigt i front, da Frederik Christensen udnyttede flot forarbejde fra Mark Moesgaard.

Det var ellers hjemmeholdet, der var klart mest og bedst på bolden i første halvleg. Det blev til seks halv eller helt store chancer til Vanløse. Fire af disse muligheder opstod efter håbløse fejl fra et Slagelse-forsvar, der i den grad skal prise sig lykkelig over en stærk keeper i Sebastian Sørensen og virkelig stor uskarphed i afslutningerne fra Vanløse, der burde have scoret et par mål inden pausen.

Den skarphed som Vanløse manglede, havde Slagelse til gengæld rigeligt af.

Først bankede Jacob Pind flot bolden i mål fra distancen til 2-0 og fem minutter før pausen pandede Frederik Christensen flot bolden i mål efter et velopbygget Slagelse-angreb.

Fælles for begge hold er, at de kun har været i gang i en uge, men Vanløse havde allerede spillet sin første træningskamp, og det kom måske lidt til udtryk i anden halvleg, da Slagelse gik død. Det affødte en ny række store chancer til Vanløse, men igen var skarphed ligeså langt væk som sommerregn for københavnerne, der dog fik reduceret en enkelt gang ved Jack Castelijns. Det burde være blevet til flere scoringer, men igen kom Sebastian Sørensen i vejen for et par nærgående forsøg, og da han en enkelt gang var væk, formåede Vanløse ikke at ramme det tomme mål.

Træner Ulrik Balling kan tage to ting med fra opgøret: Offensiven holder helt sikkert niveau til 2. division, mens forsvaret næppe gør i den nuværende forfatning. Det skal siges, at Nicklas Venzel endnu ikke har trænet efter endt sommerferie, men han gik ind og spillede samtlige 90 minutter.

Slagelse har en træningskamp mod Taastrup i midtugen, mens næste lørdags træningskamp mod Avarta er blevet aflyst. Det betyder, at Ulrik Balling søger med lys og lygte efter en ny træningsmodstander.