20. oktober 2019
Der var grøn glæde for alle pengene, da Raffaelson havde bragt Næstved foran 1-0 mod Lübeck. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Der var grøn glæde for alle pengene, da Raffaelson havde bragt Næstved foran 1-0 mod Lübeck. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Næstveds sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Næstveds sejr
Sport Sjællandske - 06. juli 2019 kl. 20:23
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I lørdagens anden af to træningskampe ved Belt Cup i Nykøbing lykkedes det et Næstved-hold i stærkeste opstilling at vinde 2-0 over Lübeck, der var tæt på at rykke op i den tredjebedste tyske række i sidste sæson.

I lørdagens første kamp mod Todesfelde stillede Næstved op med en lang række reserver, og det var vel kun Lasse Mikkelsen, Stefan Vico og Luis Fernando fra den øjeblikkelige idealopstilling, der var med. De kunne ikke gøre hverken fra eller til sammen med otte holdkammerater, hvor flere havde svært ved at finde fodfæste i kampen mod et hold, der på ingen måde burde volde Næstved problemer. Det endte med et 0-1-nederlag.

Det så straks anderledes godt ud i lørdagens anden kamp. I løbet af de to gange 20 minutter mod Lübeck blev der momentvis vist flotte Næstved-kombinationer. Blandt andet det opspil, der førte til Raffaelsons scoring til 1-0.

Senere øgede Kristoffer Munksgaard til 2-0.

Kampen afslørede imidlertid også, at Næstved til stadighed har store udfordringer med at lukke ned for modstandernes chanceproduktion. Edson er fremragende på bolden, men han har tydelige udfordringer i den defensive del af spillet, men lidt taktiske ændringer til anden halvleg betød, at Næstved fik lukket bedre ned for den motorvej mod Næstved-målet, der opstod lidt for ofte til de tyske spillere i første halvleg.

Resultaterne betød, at Næstved blev nummer to i sin pulje og derfor spiller om tredjepladsen søndag klokken 12.40 mod Nykøbing FC.