24. oktober 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Næstveds sejr over Avarta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Næstveds sejr over Avarta
Sport Sjællandske - 18. marts 2018 kl. 22:10
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en sejr på 2-0 over Avarta sikrede Næstved Boldklub sig en optimal start på fodboldforåret i 2. divisions oprykningsspil.

En af holdets tre debutanter, Mathias Andersen, scorede til 1-0 og var naturligvis en glad mand efter opgøret på kunstbanen i Næstved.

- Det er altid dejligt med et mål i sin debut. Det er jo dét, man har drømt om, så det kunne ikke være en bedre start. Men ellers var det en lidt rodet kamp, også for mig selv, siger den 22-årige kantspiller, der er kommet til fra HIK.

Næstveds anden målscorer har prøvet det før - faktisk nu hele otte gange.

Kasper Mertz er en sjælden topscorer af en højreback at være, men hans højreben kan noget som ikke mange andre kan.

- Ja, det er ret vildt, at jeg nu har scoret otte mål. Og denne gang var det én chance - ét mål, skræppede den rutinerede Næstved-back, der var på pletten otte minutter efter pausen.

- Jeg gav den en bred inderside. Det har jeg lært at Henrik Madsen (nu HB Køge, red.), kom det fra Kasper Mertz, der glæder sig til resten af sæsonen.

- Jeg kunne godt tænke mig, at Hvidovre bare bruser derudaf, men det gjorde de ikke. Det er bare sindssygt vigtigt, at vi får point i de første fem-seks kampe, og så må vi se, hvordan det ser ud, lød det fra Mertz.