21. marts 2019
Der blev gået til den i varmen, og derfor var der også noget krampe i spil. Her får en NFC-spiller et par hjælpende hænder fra Tobias Christensen og Mads Olsen. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Der blev gået til den i varmen, og derfor var der også noget krampe i spil. Her får en NFC-spiller et par hjælpende hænder fra Tobias Christensen og Mads Olsen. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Næstveds første træningskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Næstveds første træningskamp
Sport SJ - 07. juli 2018 kl. 17:14
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sin første træningskamp spillede Næstved 3-3 ude mod Nykøbing FC, der fik udlignet i kampens sidste minut.

Nu er resultatet ikke så vigtigt i en træningskamp, men der var lidt skuffelse at spore i Næstved-lejren, lige da kampen blev fløjtet af.

Årsagen var sådan set forståelig nok. I løbet af de sidste fem minutter formøblede Næstved en føring på 3-1, så kampen endte uafgjort.

En Næstved-sejr havde måske også lige været et skønmaleri uden brug af de helt rigtige farver.

Sandheden var nemlig, at Nykøbing havde bolden mest. Falstringerne havde sådan set også flest chancer, men Næstved var bare hamrende effektiv og ikke mindst dygtig til at konvertere sine store chancer til mål.

Første halvleg bød ikke på mange muligheder. Nykøbing havde 10 hjørnespark i løbet af de første 45 minutter, men de blev aldrig farlige, og så omvendt havde Næstved ikke det helt vilde at byde ind med offensivt.

Det ændrede sig i anden halvleg, da et par udskiftninger på de offensive positioner gav andre spilmuligheder.

Tobias Christiansen, Mads Olsen og Mathias Andersen kom ind i stedet for Souheib Dhaflaoui, Christoffer Boateng og Kristoffer Munksgaard.

Da Næstved scorede til 1-0 skete det efter flotte kombinationer mellem Mathias Andersen og Tobias Christensen - kombinationer, der ledte tankerne tilbage på tvillingerne Martin og Michael Johansens velmagtsdage i FCK. Mathias Andersen scorede med Tobias Christensen i oplæggerens rolle. Samme rolle indtog Tobias Christensen, da han kort efter spillede Finnur Justinussen fri. Færingen vippede elegant bolden over den tidligere Næstved-keeper Sebastian Olsen til 2-0.

Så skete det første af tre grove forsvarssvigt, da Emil Holten kort efter reducerede til 1-2. Det rokkede dog ikke ved Næstveds selvtillid, og Tobias Christensen kom kort efter på tavlen, da han udnyttede et fint oplæg fra Mathias Andersen. Foran med 3-1 i det 85. minut burde man mene, at sejren var indenfor rækkevidde. Nykøbing gennemførte endda de sidste minutter med en mand mindre på banen, men først blev der begået straffespark mod Emil Holten, som Jakob Bonde sikkert scorede på, og i kampens sidste minut tordnede Mads Kaalund flot bolden forbi Næstved-keeper Christoffer Petersen.

Med til historien om NFC-dominansen hører det, at Nykøbing har været i gang i tre uger, mens Næstved blot har en enkelt træningsuge under bæltet. Der var fuld spilletid til de to nye folk Mads Nordam og Mark Kongstedt, mens Boris Saric, Christoffer Boateng og Tobias Christensen alle fik en halvleg. Alle fem leverede positive indtryk med Tobias Christensen som det umiddelbart største lyspunkt.