16. januar 2019
Glæden var til at få øje på hos Næstved-spillerne i sekunderne efter Finnur Justinussens 2-1-scoring, som blev en realitet i det 92. minut. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Glæden var til at få øje på hos Næstved-spillerne i sekunderne efter Finnur Justinussens 2-1-scoring, som blev en realitet i det 92. minut. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Næstveds fantastiske comeback-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Næstveds fantastiske comeback-sejr
Sport SJ - 21. april 2018 kl. 22:17
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ansigtsudtrykket var ikke til at tage fejl af hos Finnur Justinussen, da 2-1-sejren i Middelfart blev sikret med et overtidsdrøn af en scoring. Fra noget der minder om 25 meter bankede Næstved-angriberen kuglen i kassen på en måde, der ledte tankerne hen på Allan Ravns legendariske scoring for Brøndby i 1998, da man besejrede Bayern München med 2-1.

De efterfølgende jubelscener var nogenlunde på niveau med den ekstase, som bredte sig i Parken for næsten 20 år siden. Finnur Justinussen var dagens mand i skysovs, og det var holdkammeraterne godt klar over.

Efter at have været bagud i store dele af kampen på et mål fra Niclas Vemmelund fik Justinussen først udlignet med et elegant lob, og siden kronede han en stor abejdsindsats med en scoring, der ikke blot gav tre point men selvtillid og ny energi til hele Næstved-truppen i en potentielt oprykningsgivende grad.

- Vi viser noget moral og noget kynisme i vores spil i anden halvleg. Vi fik trykket Middelfart og spillede en god halvleg efter pausen i modsætning til første halvleg, der var lidt mere lunken, siger matchvinderen.

Du kan læse meget mere fra Finnur Justinussen i mandagens udgave af Sjællandske.