22. marts 2019
Vordingborg er klar til serie 1 efter en sikker 5-0-sejr over Benløse. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Vordingborg er klar til serie 1 efter en sikker 5-0-sejr over Benløse. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Vordingborg klar til serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Vordingborg klar til serie 1
Sport SJ - 16. juni 2018 kl. 14:29
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vordingborg skulle vinde sæsonens sidste kamp over Benløse for at sikre sig oprykning til serie 1. Den mission lykkes uden de store sværdslag mod et tamt og tandløst Benløse-hold, der ikke havde en chance mod et tændt Vordingborg-hold.

Casper Møllekær bragte Vordingborg på oprykningskurs efter en halv time, da han snød Benløses keeper efter et fint oplæg fra Michael Olsen. Samme Casper Møllekær forøgede pausen ølsalg betragteligt i pausen, da han fem minutter før pausen gjorde det til 2-0.

I pausen skiftede Michael Olsen sig selv ud. Han havde lige brug for en pause, og da han kom ind igen var han blevet frisk nok til at score to mål, der endegyldigt sikrede en oprykning til serie 1.

I slutminutterne kronede Thomas Hebo en flot kamp på Vordingborgs midtbane med en scoring på frispark. Dermed er Vordingborg klar til serie 1.

Det var egentlig først planen, at vi skulle rykke op næste år, men det tager vi med, for det har været en rigtig god sæson, siger Vordingborg-træner Jan Faber, der håber på at få lidt forstærkninger i sommerpausen.

- Vi har brug for et par nye spillere, men jeg håber lidt, at de kommer af sig selv, siger Jan Faber.