16. juni 2019
Slagelse var langt fra i stærkeste opstilling, men det blev alligevel til en sikker sejr mod et afbudsramt Greve-hold. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Slagelse var langt fra i stærkeste opstilling, men det blev alligevel til en sikker sejr mod et afbudsramt Greve-hold. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Slagelse sejrede sikkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Slagelse sejrede sikkert
Opdateret 23. januar 2019 kl. 11:28
Sport SJ - 20. januar 2019 kl. 22:05
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke megen kamp om bolden, da Slagelse uden nævneværdige sværdslag besejrede et overmatchet Greve-hold med 3-0 i årets første træningskamp.

Greve stillede op med noget, der mindede om et rent sjællandsseriehold til træningsdysten mod Slagelse, så det var forventet, at hjemmeholdet ville dominere kampen stort.

Slagelse havde dog valgt at spare et par af de normale profiler. Blandt andet havde Jakob Skovgaard fået fri, så han kunne bruge weekenden til at koncentrere sig om DM i indefodbold, som han vandt sammen med sit hold Tommerup Efterskole. Frederik Christensen er stadig småskadet. Det samme er tilfældet for Mark Moesgaard, Rasmus Grønne og Cagri Erdem. Der var heller ingen spor af Rasmus Søe Andersen og Patrick Andersen til søndagens kamp. Sidst men ikke mindst var keeper Sebastian Sørensen heller ikke med.

Det var dog stadig et slagkraftigt hold, som Slagelse-træner Ulrik Balling sendte i aktion. Blandt andet var prøvespilleren Alain Lokolola, der senest har været en del af HB Køges 1. divisionstrup med i front. Han gjorde dog ikke meget væsen af sig i løbet af kampen.

Det gjorde til gengæld Slagelses Marius Kryger Lindh, der scorede to af Slagelses tre mål i den ret ensidige forestilling.

Slagelse havde bolden klart mest, og Greves spillere fik derfor lov til at løbe mange hårde og forgæves meter. Det hører med til fortællingen fra kampen, at de blåklædte Greve-spillere gennem alle 90 minutter viste god moral og flot indstilling til rollen som klar underhund.

- Det var fint, at vi med den her træningskamp fik løbet en masse meter. Alle spillere fik jo som minimum en halv time i dagens kamp, og det gav samtidig mulighed for at se nogle af de unge sammen med nogle af de etablerede divisionsspillere, siger Ulrik Balling.

Han ser frem til den kommende uger, hvor han blandt andet får besøg af den tidligere Slagelse-spiller Oliver Rasmussen, der skal vise sig frem. Senest har han spillet i B1913.