11. december 2018
Næstved vandt den sidste testkamp med 3-2 over Frem. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Næstved vandt den sidste testkamp med 3-2 over Frem. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Sejr i sidste test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Sejr i sidste test
Opdateret 11. marts 2018 kl. 17:42
Sport SJ - 10. marts 2018 kl. 15:04
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds 2. divisionshold gav sig selv et godt rygstød til forårspremieren om en uge mod Avarta, da man besejrede Frem med 3-2 efter en indsats, der i en time så meget lovende ud.

Resultatet er nemlig ret misvisende i forhold til styrkeforholdet mellem de to hold. Næstved var klart bedre end Frem, men en noget ujævn anden halvleg gjorde det til en kamp, der på papret så tæt ud.

Næstved kom i front ved Kristoffer Munksgaard efter 10 minutter. Han udnyttede et godt forarbejde fra Kasper Mertz og Finnur Justinussen. Samme Justinussen burde have fordoblet føringen, men han bankede en afslutning i fri position over mål.

Finnur Justinussen var dog mand for endnu et oplæg til en Næstved-scoring, da han kort før pausen spillede Souheib Dhaflaoui fri til scoring. 2-0-scoringen var et passende punktum på en første halvleg med en arbejdsløs Jacob Pryts i den ene ende og et velspillende Næstved-hold i den anden ende.

Kort efter pausen fik Næstved frispark på kanten af feltet, og det bankede Andreas Moos ind tll 3-0.

Efter den scoring gik Næstved ned i tempo, og det betød, at Frem fik reduceret ved Beram Camili på straffe og siden Daniel Holm, men sejren var som sådan aldrig i fare for Næstved, der fik sendt mange folk i spil i løbet af kampen.

Træner Michael Hemmingsen var godt tilfreds med indsatsen, og føler sig klar til turneringen genoptages.

- Vi spillede en god første time, og så blev det lidt rodet, og den sidste halve time, kan jeg ikke være tilfreds med, men ellers så det fint ud, siger Michael Hemmingsen.

- Jeg føler, vi er klar til at komme i gang med turneringen. Det skyldes mest af alt, det jeg ser på træningsbanen, hvor jeg synes, vi arbejder godt i det daglige, siger Næstved-træneren.

Næstved skal efter planen åbne foråret hjemme mod Avarta på næste søndag.