22. januar 2019
Frederik Christensen blev matchvinder for Slagelse, da han gjorde det til 2-1 i det 93. minut mod LSF. Det skabte stor glæde, da sejren var i hus.
gallery icon

Se billedserie

Frederik Christensen blev matchvinder for Slagelse, da han gjorde det til 2-1 i det 93. minut mod LSF. Det skabte stor glæde, da sejren var i hus.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Overtidsscoring sikrede Slagelse-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Overtidsscoring sikrede Slagelse-sejr
Opdateret 22. april 2018 kl. 19:52
Sport SJ - 22. april 2018 kl. 16:55
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tredje gang i denne sæson formåede Slagelse at besejre LSF i danmarksserien, og dermed peger pilen fortsat i retning af 2. division for vestsjællænderne. Denne gang kom sejren til at lyde på 2-1

Jacob Pind bragte Slagelse foran, da han i det 19. minut sparkede en nedfaldsbold i mål fra en position i udkanten af LSFs straffesparksfelt. Målet opstod i kølvandet på et indkast, som LSF ikke fik væk.

De 770 tilskuere blev budt på en chancefattig første halvleg, hvor det i stedet var duelspillet og det taktiske element, der blev fremherskende.

Chancekvoten blev dog opbrugt efter pausen, da kampen åbnede sig op. Det resulterede i chancer i begge ender af banen. Dog flest til hjemmeholdet, der oven i købet fik den fordel, at man kom en mand i overtal, da LSFs Kasper Gram-Jensen ragede to gule kort til sig i løbet af to minutter. Det betød, at LSF måtte spille de sidste 35 minutter med en mand mindre på banen. Lidt paradoksalt virkede det dog som om, gæsterne trods undertallet fik bedre styr på spillet. Slagelse-lejren må dog ærgre sig over resultatet, for man havde bestemt chancerne til at lukke kampen med en scoring til 2-0. Slagelse har været kendetegnet ved stor skarphed i begge felter i denne sæson, men den skarphed manglede i begge ender mod LSF. Da gæsterne fik chancen, slog man til. På en foræring fra SBI-keeper Sebastian Sørensen udlignede Mathias Gransee til 11 med et kvarter igen. Men Slagelse er ikke tophold for ingenting.

Både LSF og Slagelse fik efterfølgende gode muligheder, men skarpheden var væk - lige indtil Frederik Christensen dukkede op som trold af en æske i det 93. minut. Han headede bolden i mål efter flot forarbejde fra Mark Moesgaard. Med sejren genetablerede Slagelse forspringet på 11 point ned til Herlev på andenpladsen. Der resterer otte kampe.