17. november 2017
Andreas Moos var meget initiativrig hos Næstved. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Andreas Moos var meget initiativrig hos Næstved. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Næstved og Nykøbing delte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Næstved og Nykøbing delte
Sport SJ - 08. juli 2017 kl. 16:45
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da der var spillet 25 minutter af træningskampen mellem Næstved og Nykøbing så det ud til, at sydsjællænderne ville løbe ind i en lussing og en fodboldlektion.

På daværende tidspunkt var Nykøbing FC foran med 2-0, og Næstved havde det tydeligvis svært i alle spillets aspekter.

Sigurd Schøndorf og Nicolai Jessen havde bragt falstringerne foran med 2-0 i løbet af de første 20 minutter, og efterfølgende så det ud som om, Næstved hvert øjeblik kunne modtage det tredje leverstød i form af endnu en NFC-scoring.

Så galt gik det ikke. Det sørgede Andreas Moos for, da han flot reducerede til 1-2 på frispark lige inden stadionuret viste 30 minutter.

Målet gav Næstved-spillerne et mentalt rygstød til at modstå det til tider hurtige NFC-spil, der i flere omgange så ud til at skabe farlige chancer til NFC.

Helt godt blev det efter pausen, da Kasper Mertz bragede bolden forbi Thomas Villadsen lige efter pausen. Mertz kunne ikke have ønsket sig meget flottere mål. Eneste minus var, at det ikke blev scoret på kammeraten - den tidligere Næstved-keeper Sebastian Olsen, der så hele kampen fra bænken.

Det var tydeligt, at Næstved kom bedre med, da NFC sendte flere reserver i spil. Det samme gjorde Næstved, men de grønne substitutter virkede bedre end Nykøbings ditto.Der var chancer i begge ender af banen, men det blev ved lige ved og næsten i en meget underholdende test.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk