16. februar 2019
Næstved-spillerne jubler her over en af de tre scoringer, der grundlagde premieresejren over FC Fredericia. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Næstved-spillerne jubler her over en af de tre scoringer, der grundlagde premieresejren over FC Fredericia. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Næstved fik drømmestart på sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Næstved fik drømmestart på sæsonen
Sport SJ - 29. juli 2018 kl. 15:40
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det holdt hårdt, men Næstved fik hevet en flot 3-2-sejr i land, da første runde i 1. division blev afviklet.

Kristoffer Munksgaard bragte Næstved foran, men føringen var en kort fornøjelse, for få minutter efter scorede Mark Kongstedt selvmål, og det blev værre for de grønne, da Victor Torp scorede til 1-2 direkte på frispark inden pausen.

På det tidsunkt så det skidt ud for Næstved, der i flere dele af spillet virkede overmachet. Men Michael Hemmingsen må have sagt nogle kloge ord i pausen, for Næstved var forvandlet, da man kom ud til anden halvleg. Her var det nu de grønne, der dominerede, og det resulterede i en udligning ved Kasper Mertz, der fortsatte sidste sæsons målfarlige tendenser. Med 20 minutter tilbage gjorde Finnur Justinussen det til 3-2, da han smart løb i ryggen på et sovende Fredericia-forsvar.

I kampens slutning forsøgte gæsterne at mobilisere et tryk, men det blev aldrig helt farligt mod et bravt kæmpende Næstved-hold.