17. september 2019
Christoffer Boateng blev matchvinder, da Næstved besejrede HB Køge i årets første træningskamp. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Christoffer Boateng blev matchvinder, da Næstved besejrede HB Køge i årets første træningskamp. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Næstved åbner ny æra med sejr over HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Næstved åbner ny æra med sejr over HB Køge
Opdateret 20. januar 2019 kl. 14:41
Sport Sjællandske - 19. januar 2019 kl. 19:02
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spillerne var de samme, men det var ledelsen, der kiggede på fra sidelinjen ikke, da Næstved hjemme i Maglemøllehallen tog imod HB Køge til årets første træningskamp.

arrow Læs også: Ude god men hjemme bedst

Det var første kamp efter ejerskiftet i Næstved Boldklub, men det var stort set de samme spillere, der var på banen. Ingen nye ansigter i startopstillingen.

Hvor Næstved indledte kampen i noget, der mindede om stærkest mulige opstilling, så var der lidt flere eksperimenter hos HB Køge, der til kampen prøvede sig af i en 3-5-2-formation. Hvorvidt det var en gentagelse værdig er svært at sige. Det var nemlig en meget ujævn kamp, hvor ingen af holdene for alvor fik tilspillet sig et overtag. HB Køge havde måske bolden en anelse mere end Næstved, men for en så tidlig træningskamp i den hårde opstart var det to meget disciplinerede mandskaber, der var på banen.

Den tidligere HB Køge-spiller og nuværende Næstved-kaptajn Kristoffer Munksgaard bragte de grønne foran, da han midt i første halvleg steg til vejrs og headede et godt indlæg fra Christoffer Boateng i mål.

Resten af første halvleg forløb uden de helt åbne chancer. I pausen var det tid til en håndfuld udskiftninger fra begge hold. Mest bemærkelsesværdigt var det, at Næstved satte Jeppe Illum på banen, mens HB Køge-træner Morten Karlsen holdt fast i sin nye formation, der fik nye spillere ind på en række positioner. Uden på nogen måde at spille Næstved ned under kunstgræstæppet fik HB Køge spillet sig frem til en udligning, da Martin Koch Helsted udnyttede et koks i Næstved-defensiven, der ikke fik afvist et skaprt slået indlæg.

I overværelse af den nye direktør Jacob »Gaxe« Gregersen fik Næstved dog hevet en sejr i land, da Christoffer Boateng løb fra et tungt HB Køge-forsvar og scorede til 2-1 med 12 minutter tilbage af kampen.

Efter kampen var begge trænere godt tilfredse med udbyttet af kampen.

- På trods af resultatet var der gode ting. Der er naturligvis også mange forkerte beslutninger, men det hænger nok også sammen med den hårde opstart. Vi fik mange spillere i spil, og vi fik prøvet en ny formation, som egentlig så ganske fin ud, så det var en rigtig fin træningskamp for os,siger HB Køge-træner Morten Karlsen.

Også kollegaen hos Næstved var tilfreds med kampens gang.

- Der var mange gode præstationer. Det var en god fysisk første fodboldkamp i år. Jeg var meget glad for at se, at spillerne er kommet tilbage i god fysisk forfatning, siger Michael Hemmingsen.

arrow Passionen for fodbold fylder meget for Ernst
22. januar 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 20:04
arrow Første nye ansigt er landet i Næstved
17. januar 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 22:18
arrow Fynbo bliver Gaxes højre hånd
16. januar 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 00:56