11. december 2017
Marie Brandt Schultz er glad for at konkurrere og vinde. Her fejrer hun én af sine mange sejre i triatlon-sporten. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Marie Brandt Schultz er glad for at konkurrere og vinde. Her fejrer hun én af sine mange sejre i triatlon-sporten. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Schultz henter det hele på løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Schultz henter det hele på løb
Sport SJ - 07. august 2017 kl. 22:01
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lokal jubel på medaljepodiet og blandt tilskuerne, da det danske mesterskab på OL-distancen for age groups fandt sted i og omkring havnen i Næstved søndag eftermiddag.

arrow Læs også: Triatlonfest i Næstved

Næstved-pigen Trine Boye Larsen kom ind på andenpladsen »over-all« hos kvinderne, og hun blev kun overgået af 39-årige Marie Brandt Schultz fra Haslev.

Hun har sine forældre boende i Fensmark og søskende i Næstved, så der var masser af opbakning på ruten til Schultz, der nu bor i Nordsjælland og tørner ud for Hareskovens Triathlon Klub.

- Det var et superstævne, godt tilrettelagt og søde mennesker. Jo, det var en god dag, siger den seje triatlet, som vandt med godt et minut foran Trine Boye.

- Jeg er ikke så god til svømning endnu, så jeg tror, jeg kom op af vandet som fem-seks stykker cirka seks minutter efter. Jeg fik hentet en del på cyklen, så efter det lå jeg på andenpladsen et par minutter efter den førende. Løb er min stærke side, og her trak jeg fra og vandt, forklarer Marie Brandt Schultz, der i næste måned deltager i VM i Rotterdam.

Hun er tidligere volleyballspiller og var i slutningen af 90'erne tæt på at rykke op i den bedste række med Næstveds kvindehold.

For nylig blev hun udnævnt af Dansk Triatlon Forbund og Anti Doping Danmark som én af fire ambassadører for en ny kampagne, der skal sætte fokus på at holde triatlonsporten fri for snyd - herunder doping.

arrow Triatleter som flyvefisk i Næstved Havn
06. august 2017 kl. 22:23 Opdateret: kl. 22:23

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk