4. august 2020
Anfører Patrick Venzel har valgt at fodboldfremtiden også ligger i Slagelse. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Anfører Patrick Venzel har valgt at fodboldfremtiden også ligger i Slagelse. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SBI skriver med loyal trio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SBI skriver med loyal trio
Sport Sjællandske - 11. juli 2019 kl. 18:55
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spillerafgangen har været markant i Slagelse denne sommer, men der er stadig en række af klubbens nøglespillere tilbage til den kommende sæson, der sparkes i gang med første træning på mandag.

Senest har to gange Venzel og Rasmus Søe Andersen skrevet under på aftaler for den kommende sæson med Slagelse B&I.

Patrick Venzel er anfører, Rasmus Søe Andersen er viceanfører, og Nicklas Venzel er udset til at danne midterforsvar med Rasmus Grønne i den kommende sæson, så det er mere eller mindre holdets rygrad, som sportschef Søren Andersen har sikret.

Patrick Venzel er på mange måder personificeringen på den udvikling, som Slagelse har været igennem, og det har været imponerende, at han har løftet sit niveau så markant, som det har været tilfældet.

- Da vi startede ud i sjællandsserien for nogle år siden, tænkte jeg da mit, for niveauet var ikke så højt, men omvendt tænkte jeg også, at på et eller andet tidspunkt kunne risikere at blive sorteret fra. Det er bare ikke sket endnu, og jeg kan roligt sige, at det ikke mindst skyldes, at jeg har udviklet mig ret meget, siger Patrick Venzel.

Hårdt arbejdet har været vejen frem for Patrick Venzel, og på samme måde forventer han, at det bliver hårdt arbejde for SBI i den kommende sæson.

- Det bliver svært at gå ind og fortsætte de takter, vi viste i sidste sæson. Vi havde en base, hvor vi har mistet en del stamspillere fra. På sin vis kan man godt sige, at det er Slagelse 2.0, vi skal i gang med at bygge op, men der er jo stadig en del spillere tilbage, og det er stadig Ulrik Balling, der er træner, så det skal vi nok klare, siger Patrick Venzel.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?